Rippikoulut ja kesä 2021

TIEDOTE 23.4.2021

Hyvät rippikoululaisen vanhemmat ja huoltajat,

olemme aloittaneet rippikouluja tänä vuonna poikkeuksellisissa oloissa. Tällä hetkellä rippikouluryhmät kokoontuvat etänä tai pienissä ryhmissä esimerkiksi rastiratojen merkeissä. Tämä toimintatapa on voimassa ainakin 30.4.2021 asti.

Muuttuvista suosituksista johtuen olemme siirtäneet rippikoulujen laskutusta. Linkit rippikoulumaksun maksamiseen lähetetään teille viikolla 20. Rippikoulumaksusta on mahdollista anoa maksuvapautusta, tarkemmat ohjeet siihen löydätte täältä: Vanhemmille - Järvenpään seurakunta (jarvenpaanseurakunta.fi) . Rippikoulumaksun maksaminen osissa on myös mahdollista sovittaessa. Laskutusasioissa ottakaa yhteyttä toimistosihteeri Marjo Jantuseen, marjo.jantunen@evl.fi / 050 343 1616.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja Aluehallintoviraston antamia määräyksiä ja suosituksia ja teemme päätökset kesän leirien ja konfirmaatioiden toteuttamisesta niiden mukaisesti. Mikäli muutoksia leirien tai konfirmaatioiden toteutukseen tulee, olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

TIEDOTE 23.4.

Ohjeet kesän leiritoimintaa varten tarkentuvat kevään aikana.

Seuraamme tarkasti hallituksen ja Aluehallintoviraston antamia määräyksiä ja suosituksia ja teemme päätökset kesän leirien toteuttamisesta niiden mukaisesti.

Tämän vuoksi on mahdollista, että osa leireistä ja/ tai konfirmaatioista joudutaan siirtämään. Jos siirtoja joudutaan tekemään, olemme mahdollisimman pian yhteydessä perheisiin ja selvitämme, mikä korvaava rippikouluvaihtoehto olisi paras kullekin nuorelle.

8.3. – 16.5.2021

• kaikki leiritoiminta on tauolla

• rippikoulutapaamiset järjestetään etäkokoontumisina

Lisätietoja rippikoulujen tapaamisista ja konfirmaatioista antavat kunkin rippikoulun ohjaajat.