Tervetuloa syysrippikouluun!

Tarjoamme sinulle ainutlaatuista mahdollisuutta viettää ikimuistoinen syysloma Syysriparilla, Vuokatin upeissa maisemissa. Syysrippikouluun voivat osallistua sekä 2007 että 2008 syntyneet.

Syysrippikoulun ennakkoviikonloppu pidetään 23.-25.9.2022 Leiriniemessä, Mäntsälässä ja leirijakso 15.-22.10.2022 Vuokatinrannan leirikeskuksessa. Konfirmaatio on lauantaina 21.1.2023 klo 10 Järvenpään kirkossa.

Ryhmällä on myös tapaamisia Järvenpäässä, joista ilmoitetaan syyskuun alussa.

Syysrippikoulu pidetään Vuokatin huikeissa maisemissa ja rippileirin aikana on mahdollisuus kokeilla Vuokatin hauskoja aktiviteetteja, kuten keilaamista tai laserhippaa. Harrastusohjelma sovitaan yhteisesti ryhmän kesken ennen leirijaksoa. Harrastusten maksut eivät kuulu leirihintaan ja niiden kokonaissumma riippuu ryhmän kesken valitusta ohjelmasta. Harrastuksiin voit tutustua tarkemmin osoitteessa www.vuokatti.fi.

Leiri pidetään Vuokatinrannan leirikeskuksessa, tutustu paikkaan täältä.

Rippikoulun hinta on 150 €, johon kuuluu molemmat leirijaksot täysihoidolla, kuljetukset leireille, rippikoulun ohjelma ja oheismateriaalit. Rippikoulumaksusta on mahdollista hakea maksuvapautusta taloudellisin perustein.

Syysrippikouluun voi ilmoittautua 6.6.-31.8.2022 täältä. Rippikoulupaikka vahvistetaan hakijoille elokuun loppuun mennessä.

Lähde mukaan rippikouluseikkailuun!


 

Kysy lisää rippikouluista:

Maria Puotiniemi
rippikoulupastori
maria.puotiniemi@evl.fi
puh. 040 689 5299