Hae meille hyvän talouden ja tekemisen seurakuntaan

TALOUSJOHTAJAKSI


Järvenpään seurakunnan taloustoimistossa on haettavana talousjohtajan virka. Seurakuntamme talouden ”liikevaihto” on noin 9 milj. € ja henkilökuntaa on seurakunnassamme n. 85.

Talousjohtajan erityisinä vastuualueina ovat

- Seurakunnan taloudenhoidon kokonaisvastuu, tarvittavien talousanalyysien kokoaminen ja taloudenhoidon ajantasaisen hoidon varmistaminen.
- Kokonaisvastuu seurakunnan tukipalveluiden strategisesta kehittämisestä ja suunnittelusta sekä tehtävien hoitamisesta ja yhteistyöstä toiminnan sektoreiden kanssa.
- Valmistelu- ja esittelytehtävät talouden ja muiden tukipalveluiden osalta luottamustoimielimille.
- Seurakunnan palkka-asiamiehenä toimiminen.

Vakituisen viran hoito alkaa 1.5.2024. Viran tehtävät sijaisena toivotaan otettavan vastaan 1.12.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan. 

Talousjohtajan virkaan kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä riittävä perehtyneisyys julkishallinnon talouteen ja hallintoon. Hakijan on oltava konfirmoitu ev.lut. kirkon jäsen. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virassa on 6 kk koeaika. Valinnan tueksi käytämme soveltuvuusarviointia.

Palkkaus on J50-hinnoitteluryhmässa ollen 5750 €/kk. Työssä on ns. kokonaistyöaika; vuosiloma KirVESTES:n sopimuksen mukaisesti.

Hakemukset opinto- ja työtodistusjäljennöksineen (joita ei palauteta) on toimitettava pe 22.9.2023 klo 12 mennessä osoitteella 

jarvenpaan.seurakunta@evl.fi

TAI

Järvenpään seurakunta
PL 54
04401 Järvenpää

Lisätietoja tehtävästä antavat

talousjohtaja Kari J. Hietala
050 562 6069
kari.j.hietala@evl.fi

TAI

kirkkoherra Vesa Koivisto
050 345 2415
vesa.koivisto@evl.fi

Haastattelu- ja soveltuvuusarviointiajat sovitaan erikseen.