Suven hartaat hetket

Messu sunnuntaisin kello 10 Järvenpään kirkossa ja verkossa.

Järvenpään kirkkoon voidaan ottaa korkeintaan 160 messuvierasta. Noudatamme kirkossa turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä. (Päivitetty 14.6.2021).

Messut voi katsoa suorana seurakunnan Youtube-kanavalta. Tallenne on nähtävissä kahden viikon ajan.

Torstai-illan ehtoollinen torstaisin kello 19.30 Järvenpään kirkossa (ei 24,6,).

Juhannuksen sanajumalanpalvelus la 26.6. klo 10 Järvenpään kirkossa. Huom! EI verkkolähetystä.

Rauhanyhdistyksen kesäseurat la 14.8. ja su 15.8. Järvenpään kirkossa ja seurakuntasalissa.
La 14.8. klo 18 Ehtoolliskirkko, kirkkokahvit ja iltapala. Puheenvuoro klo 21
Su 15.8. klo 10 Messu kirkossa, klo 12.30, klo 15 ja klo 17.30 Seurat seurakuntasalissa.

Jampan messu ja kyläjuhla su 29.8. klo 11 Jampan seurakuntakodissa. Messun jälkeen kyläjuhlassa pihalla on tarjolla soppaa, kahvia ja pullaa, yhteislaulua, yhdessäoloa. Tule kokemaan jamppalaisten yhteinen kyläjuhla.

Kesäillan konsertit tiistaisin kello 20

Huom! Kesäkuun konsertit toteutetaan Järvenpään seurakunnan YouTube -kanavalla

8.6. Suvivirren aikaan

Prima Vista, johtajinaan Heikki Ruokonen ja Jussi Hongisto. Juontaa Make Häkkinen

Linkki tallenteeseen

15.6. Barokin konserttohelmiä

Mikko Haapaniemi, piano, Joona Uusitalo, piano. Orkesteri

Linkki tallenteeseen

22.6. Ave Maria

Elina Rantamäki, sopraano (kuva vasemmalla), Anna Kuvaja, piano (kuva oikealla)

Linkki konsertin käsiohjelmaan tästä.

Kuuntele konsertti täältä.

Elokuun konsertit Järvenpään kirkossa tai verkossa

3.8. Äänen voima

Tibor Iván, harmonikka

10.8. Tuuban ja pianon taikaa

Harri Miettunen, tuuba, Tuomas Turriago, piano

17.8. Lempeästi soivat huilut

Stefan Stanciu, panhuilu, Hanna Seppänen, urut

24.8. Kokkonen 100v.!

Helsingin kamarikuoro, johtaa Nils Schweckendiek

Ohjelma 10 euroa.

Huom! Noudatamme korona-rajoituksia ja päivitämme tätä sivua tilanteen mukaan.

Kesäkahviloita

Kesäkahvila Jampassa

perjantaisin klo 9-11 Jampan seurakuntakodissa/pihalla.

Myös Oliivissa voi kahvitella koronaturvallisesti. (Kuva: Jari Järvinen)

Oliivin kesäkahvila

torstaisin klo 9-12 yhdessäoloa ja yhteistä toimintaa Oliivissa/pihalla. Talo tarjoaa mehut ja kahvit. Tervetuloa aikuiset ja lapset yhdessä! Kesäkahvila avoinna torstaisin klo 9-12 kesä-heinäkuun ajan.

Oliivin terassi

avoinna kesäkuussa maanantaisin klo 10-14. Kahvitarjoilu.

Aalloilla

Jannen kirkkokontilla on nuoria kesätöissä. Voit pysähtyä sinne jutustelemaan tai lueskelemaan, toimimaan perheen pienten kanssa kesäveneessä ja jättämään oman kesätervehdyksen muille ohikulkijoille. Jannen kirkkokontti löytyy aivan Järvenpään ytimestä, kävelykadulta. Tervetuloa kurkkaamaan, kuinka seurakunta lipuaa aalloille! Toimimme popup-tunnelmissa säävarauksella.

Lue lisää täältä.

YouTube-video

Kirppu on suljettu 21.6 -16.8 välisen ajan valoremontin takia. Emme pysty ottamaan tuona aikana lahjoituksia vastaan!

Kuuntele Kesäillan konserttitallenteita:

YouTube-video

Apua ja tukea - myös kesällä!

• Papin puhelin on avoinna arkisin klo 9-16, p. 040 487 3706.
  • Diakonian ajanvaraus ma ja to klo 10-11 p. 050 571 1889