Jannen kirkkonkontti pitää syksyn aikana esillä yhteisen ruokailun teemaa. Ruokapöydän äärelle kokoonnutaan yhteiselle aterialle. Ruoka ravitsee kehoamme ja yhteinen hetki luo yhteyttä ihmisten välille.

Järvenpäässä toimii verkosto-yhteistyö "Yhdessä Katettu", joka mahdollistaa yhteisten ruokailutilanteiden järjestämisen. Ruoka on pääosin paikallisilta yrittäjiltä kerättyä päiväys-ruokaa. Ruoka valmistetaan ja tarjoillaan yhteisenä ateriana niin, että kuka tahansa voi osallistua matalan kynnyksen aterialle. Noissa ruokapöydissä saa vatsan täyteen maittavaa ruokaa ja pääsee osaksi yhteisöä. Moni antaa myös omaa aikaansa mahdollistaakseen noiden aterioiden valmistamisen. Mukana hankkeessa on useita tahoja sekä seurakuntia.

Kirkkokontilla on nähtävillä myös ateria, joka on sunnuntaisin messussa vastaanotettava ateria, ehtoollinen. Se on Jumalan läsnäolon ja anteeksiannon ateria. Siinä avautuu yhteys Jumalaan Jeesuksen kautta. Ehtoollista on mahdollista pyytää myös yksityisesti, jolloin pappi tai diakoni tuo sen kotiin.

Jannen kirkkokontin löydät Järvenpään keskustan Jannen kävelykadulta.