Osallistu Jampan alueella

Ilmoitustaulu - Kevät 2020

Koronavirusepidemian torjuntaan liittyen on toimintaa jouduttu supistamaan. Tiedotamme muutoksista sekä seurakunnan nettisivuilla että Jampan seurakuntatalon ulko-oveen kiinnitettävillä tiedotteilla.

Peruttu: Lauantaina 16.5  Jampan kevättori yhteistyössä Järvenpääläisten seurakuntien kanssa.

Toimintamme käynnistyy taas kesällä!

Jampan kesäkahvila perjantaisin klo 9-11 (ei juhannuksena). Mukaan mahtuu enintään 40 henkilöä.

Aloitus 5. kesäkuuta. Tervetuloa!

Keskiviikkoisin

English Club: cancelled.

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M Jan 15, Feb 12, March 11, Apr 8, May 13. Leader Carol Westerlund.

Perjantaisin

Aamukaffet: Koronavirusepidemian torjuntaan liittyen Aamukaffet on peruttu toukokuun loppuun asti. Tiedotamme muutoksista sekä seurakunnan nettisivuilla että Jampan seurakuntatalon ulko-oveen kiinnitettävillä tiedotteilla.

kokoontuu perjantaisin klo 9-11. Jatkuvat taas 10.1 alkaen. Aloitamme pienellä hartaudella ja sen jälkeen nautimme aamupuuron ja kaffet. Tule syömään yhdessä ja kohtaamaan muita.

Jampan käsityöpiiri: Koronavirusepidemian torjuntaan liittyen piiri on peruttu toukokuun loppuun asti. Tiedotamme muutoksista sekä seurakunnan nettisivuilla että Jampan seurakuntatalon ulko-oveen kiinnitettävillä tiedotteilla.

kokoontuu heti aamukaffien jälkeen klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Avoimet illat eli Varkkarinurkka: Aloitamme taas 11.9. Muista pysyä terveenä, liiku ja leiki.

Kevään kerholaisille on perustettu oma whatssapp-ryhmä, jossa jaetaan kuulumisia, tehtäviä, videoita ja kuvia. Ehkäpä saat sieltä terveisiä myös Milli-koiralta.

Mikäli haluat että lapsesi on mukana tässä ryhmässä, niin ota yhteys Östeen 050-4091909. Jos annat myös osoitetietosi, niin lähetämme kevään aikana kotiin puuhapaketteja.

Varhaisnuorten (1.-6.-luokkalaisten) rento olohuone on avoinna 11.9. alkaen perjantaisin klo 16.30-19 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 30. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Jampan alueen pappi

Anu Sorjonen
p. 040 538 7141
anu.sorjonen@evl.fi

Seurakuntamestari

Maarit Sahramo
maarit.sahramo@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: seurakuntamestari Maarit Sahramo p. 040 836 3399

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia. Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 9–10, p. 050 571 1889 tai käymällä diakoniatoimistossa:

--> Diakoniatyöntekijä tavattavissa - Lue lisää!

Hartaudet ja ehtoolliset Jampan palvelupihan Vaahterakodissa

torstaisin klo 14 seuraavasti:

• to 30.1.
  • to 27.2. ehtoollinen