Osallistu Jampan alueella

to 9.4. klo 18 Kiirastorstain ehtoollinen
su 12.4. klo 12 Pääsiäismessu
su  24.5. klo 11 perhemessu

Messun jälkeen yhdessäolo jatkuu kahveilla.

Pääsiäisaskartelu torstaina 2.4 klo 17-18.30.

Aamukaffien kevätretki Leiriniemeen maanantaina 11.5. Ilmoittautuminen Aamukaffella.

Lauantaina 16.5  Jampan kevättori yhteistyössä Järvenpääläisten seurakuntien kanssa

Keskiviikkoisin

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M Jan 15, Feb 12, March 11, Apr 8, May 13. Leader Carol Westerlund.

Perjantaisin

Aamukaffet

perjantaisin klo 9-11 jatkuvat taas 10.1. alkaenAloitamme pienellä hartaudella ja sen jälkeen nautimme aamupuuron ja kaffet. Tule syömään yhdessä ja kohtaamaan muita.

Jampan käsityöpiiri

kokoontuu heti aamukaffien jälkeen klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Avoimet illat eli Varkkarinurkka

Varhaisnuorten (1.-6.-luokkalaisten) rento olohuone on avoinna 10.1. alkaen perjantaisin klo 16.30-19 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 30. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Jampan alueen pappi

Anu Sorjonen
p. 040 538 7141
anu.sorjonen@evl.fi

Seurakuntamestari

Maarit Sahramo
maarit.sahramo@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: seurakuntamestari Maarit Sahramo p. 040 836 3399

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia. Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 9–10, p. 050 571 1889 tai käymällä diakoniatoimistossa:

--> Diakoniatyöntekijä tavattavissa - Lue lisää!

Hartaudet ja ehtoolliset Jampan palvelupihan Vaahterakodissa

torstaisin klo 14 seuraavasti:

• to 30.1.
  • to 27.2. ehtoollinen