Osallistu Jampan alueella

Ruokakassijakelu Jampan seurakuntakodilla:

Torstaisin

• klo 11.30 HUOM! Vain yksi jakoaika! (Ruokajakelua ei ole 9.7, 16.7, 23.7, 30.7.2021)

NIIN KAUAN, KUN KASSEJA RIITTÄÄ.  Ei etukäteisvarauksia. Jaettava ruokamäärä vaihtelee saatujen lahjoitusten mukaan. Tulethan paikalle vain terveenä ja hyvää käsihygieniaa, turvavälejä noudattaen ja maskia käyttäen!

Yhteistyössä Järvenpään seurakunta ja Yhdessä katettu -verkosto.

Kesäkahvila

4.6. alkaen perjantaisin kello 9-11 Jampan seurakuntakodilla/pihalla.  Avoinna koko kesän joka perjantai klo 9-11. Noudatamme viranomaisten korona-ohjeistuksia.

Muu toiminta jatkuu syksyllä 2021

Käsityöpiiri

kokoontuu joka perjantai klo 10.30. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M, . Leader Carol Westerlund.

Jampan messut

Sunnuntaisin klo 12 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 3

Syyskauden avausmessu ja kyläjuhla su 29.8.2021 klo 11 seurakuntakodin pihalla.

Varkkarinurkka 7-12- vuotiaille.

Muista liikkua ja leikkiä. Ole paljon ulkona. Ja ennen kaikkea: pysy terveenä. Varhaisnuorten rento olohuone on avoinna perjantaisin klo 16.30-19 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa. Turvallisen illan takaamiseksi olemme joutuneet rajaamaan lapsiryhmän kooksi 30. Sisään pääsee myöhemmin, mikäli kerhosta poistuu lapsia aikaisemmin.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Jampan alueen pappi

Anu Sorjonen
p. 040 538 7141
anu.sorjonen@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: kirkkoherranvirasto

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on paikka, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia. Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 10-11, p. 050 571 1889.

--> Diakoniatyöntekijä tavattavissa - Lue lisää!