Osallistu Jampan alueella

Ilmoitustaulu - Syksy 2019

Tapahtumia Jampan seurakuntakodissa

Maanantaina 9.9 klo 18. Luento yksinäisyydestä ja ystävyydestä. Miten yksinäisyydestä tuli osa elämääni? Miten opin ylläpitämään toivoa antavia ihmissuhteita?Ilta sopii yksin eläville, yksinäisyyttä kokeville ja ystävyyttä etsiville.
Keskustelua alustamassa pastori Anne Aho
Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Sunnuntaisin

Jampan messut

su 25.8. klo 12 "Turvapaikka". Messun jälkeen kyläjuhlassa keittolounas ja kahvit
su 29.9. klo 12 ”Mitä enkelit tekevät?” Kirkkokahvit.
su 27.10. klo 12 ”Uskon ja epäuskon välissä” Kirkkokahvit
su 24.11. klo 12 ”Viimeinen sana”. Kirkkokahvit
pe 6.12. klo 11 Itsenäisyyspäivän perhemessu. Lapsille puuhaa ja keittolounas 1€/ruokailija
ke 25.12. klo 10 Joulukirkko ”Heinillä härkien kaukalon”

Messun jälkeen yhdessäolo jatkuu kahveilla.

Maanantaisin

Yksin elävien olohuone

16.9 alkaen maanantaisin klo 18-20 . Olohuone sinulle, joka elät yksin ja haluat tulla juttelemaan toisten kanssa. Mielenkiintoisia keskusteluja, kohtaamisia  ja tietenkin kahvia tarjolla Jampan seurakuntakodilla.

Keskiviikkoisin

Musiikin ja Sanan ilta

seuraavina keskiviikkoina klo 18-20:

• 2.10.
  • 6.11.
  • 4.12.

Laulamme Viisikielisestä, rukoilemme ja tutkimme Raamattua. Lastenhoito järjestetty. Vetäjinä Reetta ja Sampo Nurmi.

Keskiviikkoisin

English Club

Come join us for fellowship, prayer and Bible study in the Psalms in English once a month on Wednesday 10 A.M-11 A.M Sep 11, Oct 9, Nov 13, Dec 11. Leader Carol Westerlund.

Perjantaisin

Aamukaffet

perjantaisin klo 9-11 jatkuvat taas 6.9. alkaenAloitamme pienellä hartaudella ja sen jälkeen nautimme aamupuuron ja kaffet. Tule syömään yhdessä ja kohtaamaan muita.

Jampan käsityöpiiri

kokoontuu heti aamukaffien jälkeen klo 10.30, alkaen 6.9. Piirissä tehdään erilaisia käsitöitä lahjoitetuista langoista ja tarvikkeista. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita, kaikille löytyy tekemistä ja mukavaa seuraa.

Avoimet illat eli Varkkarinurkka

Varhaisnuorten (1.-6.-luokkalaisten) rento olohuone on avoinna 6.9. alkaen perjantaisin klo 16.30-19 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2. Välipala tarjoillaan heti kerhon alkaessa.

Tule tapaamaan kavereita, oleskelemaan tai osallistumaan yhteiseen tekemiseen. Turvallisen kerhoillan takaamiseksi kaikilta kerholaisilta pyydetään vanhempien yhteystiedot.

Adventin ja joulun aika Jampassa seurakuntakodilla:

• Jampan Joulupolku maanantaina 2.12. klo 17-19 seurakuntakodissa, Saunakallion koulun ja perhekeskus Maahisen pihalla sekä Jampankaaren palvelupihassa.
• Itsenäisyyspäivänä 6.12.klo 11 perhemessu ja keittolounas 1 €/syöjä
• Kauneimmat joululaulut ja Jampan Joulupuuro torstaina 19.12. klo 18
• Jampan joulukirkko ”Heinillä härkien kaukalon” Joulupäivänä 25.12. klo 10, sanajumalanpalvelus, ei kirkkokahveja.

Jampan alueen pappi

Anu Sorjonen
p. 040 538 7141
anu.sorjonen@evl.fi

Seurakuntamestari

Maarit Sahramo
maarit.sahramo@evl.fi

Jampan seurakuntakoti

Jampan seurakuntakoti sijaitsee Jampan ostoskeskuksen yhteydessä osoitteessa Pihkapolku 2. Tiloja voi vuokrata myös ristiäisiin ja muihin perhejuhliin.
Tiedustelut: seurakuntamestari Maarit Sahramo p. 040 836 3399

Lisätietoja ja kartta

Jampan seurakuntakoti on koti, jonne jokainen on tervetullut omana itsenään. Se on paikka, jossa kynnys on matalalla ja ihminen tavattavissa.  Siellä eri-ikäiset ihmiset kohtaavat toisensa ja saavat voimaa elää arkea Jumalan armon varassa. Siellä saa vain olla tai tulla toimimaan vapaaehtoisena. Uusia ideoita otetaan vastaan ja niitä toteutetaan mahdollisuuksien mukaan. Sinua odotetaan.

Varaa aika diakoniavastaanotolta

Vastaanotolla tilanteestasi keskustellaan kokonaisuutena, liittyipä tilanteeseesi mitä tahansa huolia tai vaikeuksia. Ajanvaraus puhelimitse ma ja to klo 9–10, p. 050 571 1889 tai käymällä diakoniatoimistossa:

--> Diakoniatyöntekijä tavattavissa - Lue lisää!

Hartaudet ja ehtoolliset Jampan palvelupihan Vaahterakodissa

torstaisin klo 14 seuraavasti:

• 17.1. ehtoollinen
  • 14.2. hartaus