Rippi- ja konfirmaatiokuvaus

Valokuvaaja Juha Vääräkangas ottaa konfirmaatiokuvan koko rippikouluryhmästämme konfirmaatiopäivänä la 11.1. klo 11 (kokoonnumme kirkon kellariin valmistautumaan kuvaukseen jo klo 10.45). Rippikoululaiset ovat kuvassa valkoiset albat päällä.

Jo aiemmin konfrimaatiopäivänä eli la 11.1. klo 10-10.45 välisenä aikana Järvenpään kirkon Lasten kappelissa (kirkon eteisestä naulakoiden jälkeen ovi vasemmalle) valokuvaaja on varautunut ottamaan yksityis- ja/tai kaveririppikuvan kaikista halukkaista. Aikaa ei tarvitse erikseen varata vaan voi tulla kirkon eteiseen Lasten kappelin ovelle odottelemaan vuoroansa. Kannattaa kuitenkin tulla hyvissä ajoin. Itse kuvaus on maksuton eikä velvota kuvien tilaamiseen.

Lisäksi valokuvaaja ikuistaa tärkeimmät hetket konfirmaatiossa. Myös näitä kuvia voi halutessaan myöhemmin tilata.

Kuvattavat saavat kuvauksen jälkeen n. 2-3 päivän kuluessa tunnukset verkkosivuilla toimivaan kuvakauppaan - henkilökohtaisille rippikuville on oma tunnus, ryhmäkuvalle ja konfirmaatiossa kuvatuille kuville oma.

Valokuvaajaan ja kuvahinnastoon voi tutustua parhaiten kuvaajan verkkosivuilla. Samoilta sivuilta löytyy myös lisätietoja ja mallikuvia rippikuvauksista:

--> Valokuvaaja Juha Vääräkangas

--> Takaisin etusivulle