Tervetuloa rippikouluun!

Rippikoulu on eräänlainen matka siihen uskoon, johon sinut on kastettu. Jos sinua ei ole kastettu, voidaan sinut kastaa rippikoulusi yhteydessä, ennen konfirmaatiota. Rippikoulussa tutustut myös itseesi, omaan elämääsi ja omiin ajatuksiisi. Opit tuntemaan uusia ihmisiä ja saat uusia kavereita ja valtavasti muistoja.

Järvenpään seurakunnan rippikoulut 2020

Järvenpään seurakunta järjestää vuonna 2005 ja aiemmin syntyneille rippikouluja. Nuoret, jotka käyvät koulua Järvenpäässä, voivat ilmoittautua Järvenpään seurakunnan järjestämille leireille. Ulkopaikkakuntalaiset otetaan mukaan, mikäli paikkoja on ilmoitttautumisen päätyttyä. Ilmoittautuminen rippikouluihin 16.9-6.10.2019.

Ilmoittaudu TÄSTÄ

RIPPIKOULU MUUALLA KUIN JÄRVENPÄÄN SEURAKUNNASSA: SATELLIITTIRIPPIKOULULAISET

Joka vuosi joukko järvenpääläisiä nuoria käy rippikoulunsa muualla kuin kotiseurakunnassaan, esimerkiksi kristillisten järjestöjen tai urheiluseurojen järjestämissä rippikouluissa. Näitä rippikoululaisia kutsutaan satelliittirippikoululaisiksi. Satelliittirippikouluun tulossa oma ilmoittautumislinkki TÄNNE

HUOM! Kouluilla jaetussa esittteessa painoviheitä konfirmaation ajankohtiin liittyen.

Allaolevassa esitteessä ovat oikeat päivät ja ajat.