Katso pääsiäisen tilaisuudet tallenteina

Hiljaisen viikon ja pääsiäisen hartaat hetket

Palmusunnuntain sanajumalanpalvelus

Mukana Aino Luhtasela,  Anna Markkanen (saarna), Mikko Haapaniemi ja  Elina Rantamäki.
Katso tallenne täältä.

Hiljaisen viikon musiikkihartaus ma 6.4.
Krista Valtonen, Elina Rantamäki, Mikko Haapaniemi, Toni Hintsala ja Johanna Ellenberg-Haapaniemi, viulu.
Katso tallenne täältä.

Hiljaisen viikon musiikkihartaus ti 7.4.
Heli Seppänen, Toni Hintsala ja Heikki Ruokonen.
Katso tallenne täältä.

Hiljaisen viikon musiikkihartaus ke 8.4.
Krista Valtonen,  Elina Rantamäki, Mikko Haapaniemi, Toni Hintsala. Johanna Ellenberg-Haapaniemi, viulu ja Katariina Kopsa, urut.

Kiirastorstain sanajumalanpalvelus
Mukana Vesa Koivisto, Tarja Seppänen, saarna, Toni Hintsala, Make Perttilä, kitara ja Petri Repo, sello.
Kuvaus: Jari Niemi, suntio: Reijo Rönkkö
Virret: alkuvirsi 300, päivän virsi 941, päätösvirsi 77.
Katso tallenne täältä.

Osallistu Yhteisvastuukeräykseen, joka tukee vanhemmuutta.

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus
Mukana Aino Luhtasela, Vesa Koivisto, Elina Rantamäki, Mikko Haapaniemi ja Johanna Ellenberg-Haapaniemi, viulu.
Kuvaaja: Jari Niemi, suntio: Reijö Rönkkö

Virret: alkuvirsi 67: 1, 2, 4, päivän virsi 63: 1, 4, 6 ja päätösvirsi 72b:1,6
Tue Open door -järjestön toimintaa.

Pääsiäisaamun perhejumalanpalvelus
Mukana Anna Markkanen, Sanna Hassinen (saarna), Mikko Haapaniemi ja  Toni Hintsala.
Kuvaus: Jari Niemi, suntio: Ilkka Niemi
Katso tallenne täältä.

Musiikki: "Hän ei ole enää täällä", virsi 745 " Pääsiäiseen herätä saan", virsi 88 "Lensi maahan enkeli" ja "Ilo voitti"
Keräys Kirkon Ulkomaanavulle, joka on aloittanut työn koronaviruksen leviämisen estämiseksi toimintamaissaan.
Lahjoita keräykseen täältä.

Toisen pääsiäispäivän sanajumalanpalvelus
Mukana Vesa Koivisto, Aino Luhtasela (saarna), Heikki Ruokonen, Elina Rantamäki ja Sigrit-Liis Kapp.
Virret: 95: 1, 2, 8104 ja 907
Katso tallenne täältä.

Keräys kuurojen koulujen tukemiseksi Afrikassa - Tansaniassa Njomben ja Mwangan kuurojen-koulujen ja Eritreassa Asmaran ja Kerenin kuurojenkoulujen tukemiseen Kuurojen Lähetys – De Dövas Mission ry:n kautta.
Tilille: FI62 8000 1500 2853 59.
Keräyslupa: RA/2018/1126

Pääsiäisen musiikkia

Elävän veden konsertti
Toni Hintsala, urut ja laulu, Mikko Haapaniemi, urut, Elina Rantamäki, laulu ja Johanna Ellenberg-Haapaniemi, viulu.
Kesto n. 30 minuuttia. Katso tallenne täältä.

Pitkäperjantain musiikkia: Stabat mater
Giovanni Battista Pergolesin (1710-1736) säveltämä Stabat mater on yksi hiljaisen viikon rakastetuimmista sävelteoksista. Sen teksti kertoo Jeesuksen äidin kärsimyksestä poikansa ristin äärellä. Teoksessa vuorottelevat puhuttelevat aariat ja kauniit duetot jousien säestäminä. Teoksen tulkitsevat Elina Rantamäki (kuvassa vasemmalla), sopraano ja Tuula Saarensola (kuvassa oikealla), mezzosopraano sekä jousiyhtye. Konsertti striimataan ja on nähtävissä  Tuusulan ja Järvenpään seurakuntien verkkosivujen kautta. Kesto noin 1 h. Linkki esitykseen tästä.

Urkuvartti 9.4. Heikki Ruokonen, urut ja Elina Niemi, laulu

Tallenteita lapsille

Palmusunnuntain musiikkituokio lapsille

Kohti pääsiäistä - musiikkituokio lapsille

Katso viime vuoden Minun tähteni -pääsiäisvaellus.

Kaikki tallenteet löytyvät täältä.