HAUTAUSMAAMESTARIN TOIMI

Järvenpään seurakunnassa on haettavana vakituinen kokoaikainen hautausmaamestarin toimi ammattitaitoisessa ja palvelualttiissa tiimissä.

Tehtävän sisältö:

- hautojen kaivuu, peittäminen, kunnostaminen
- hautausmaan viher- ja yleishoitoa, jätehuoltoa
- puhtaanapito- ja kiinteistöjenhoitoa
- konetyöskentelyä, koneiden huoltotoimia
- lumitöitä, hiekoitusta
- atk-työskentelyä, asiakaspalvelua ja toimistotyötä
- siunauskappelin suntion tehtävät mm. vainajien vastaanottaminen, arkku- ja uurnasaatot.

Tehtävässä mahdollisuus sijaistaa seurakuntapuutarhuria. Työtä on myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusehtona on alalle soveltuva ammatillinen koulutus tai tutkinto ja työkokemus. Toimeen valittavan tulee olla ev.lut. kirkon jäsen. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia. Tehtävä sijoittuu vaativuusryhmään 402 ja peruspalkka on 2166,61 €/kk. Lisäksi voi saada kokemuslisää (5 vuotta 79 €, 10 vuotta 236 € ja 15 vuotta 295 €). Käytössä on myös suorituslisäjärjestelmä. Toimi täytetään 6 kk koeajalla. Työ tulee ottaa vastaan 1.6.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV: t tai opinto- ja työtodistusjäljennökset (joita ei palauteta) on toimitettava ma 16.5.2022 klo 12.00 mennessä osoitteella

Kirkkoneuvosto
04401 JÄRVENPÄÄ