Kuin taivaisiin - tunnelmallinen konsertti kynttilän valossa

pe 10.2. kello 19.00
Kirkko

Osa Ystävyydellä, rakkaudella -konserttisarjaa

Perjantaina 10.2. klo 19 alkaa Järvenpään kirkossa konserttisarja Ystävyydellä, rakkaudella. Konserttisarjassa kuullaan kaunista musiikkia mm. uruilla, pianolla, viululla ja kuorolla toteutettuna.

Konserttisarjan avaa Kuin taivaisiin -konsertti, jossa kynttilöin koristellussa kirkossa soi tunnelmallinen ja mieltä rauhoittava musiikki. Esiintymässä ovat viulisti Johanna Ellenberg-Haapaniemi ja Mikko Haapaniemi. Ohjelman pääpaino on irlantilais-norjalaisen duon Secret Gardenin musiikilla. Moni ei tiedä, että esimerkiksi Josh Grobanin tunnetuksi tekemä You raise me up - Kuin taivaisiin on alun perin Rolf Lovlandin tälle piano-viulu -duolle tekemä kappale.

Sunnuntaina 12.2. klo 19 on vuorossa pianotaiteilija Anna Kuvajan "Beau soir" -konsertti, jossa kuullaan säveliä kolmelta eri vuosisadalta. Luvassa on pianomusiikkia Couperinilta, Ravelilta, Sibeliukselta ja Chopinilta. Lisäksi kuullaan kolme laulua Debussyltä sopraano Elina Rantamäen laulamana.

Konserttisarjan viimeisessä konsertissa 14.2. klo 19 päästään sarjan teemaan käsiksi kaikkein väkevimmin, kun ystävän päivän kunniaksi kajahtaa Oodi rakkaudelle -konsertti. Esiintymässä on tuolloin juhlamusiikkiyhtye Nana ja Prima Vista -kuoro Heikki Ruokosen johdolla.

Osa konserttisarjan tuotosta ohjataan Yhteisvastuu-keräykselle.

Ystävyydellä, rakkaudella -konsettisarja Järvenpään kirkossa, konsertit 10.2, 12.2. ja 14.2. klo 19.


Kuva: Viulisti Johanna Ellenberg-Haapaniemi (kuva: Mikko Haapaniemi)