Muskarihetki Suomi 100-JUHLASSA

Kävelykatu Janne

Tervetuloa koko perheen Muskarihetkeen Suomi 100-juhlassa Jannella ja torilla lauantaina 12.8. klo 11! Seurakunta on mukana Sykettä ja Sinfoniaa -tapahtumassa.

Muskarin vetävät iloiset Muskaritädit Nina ja Tanja. Juhlapäivä alkaa klo 10 piknikillä, ota omat eväät mukaan! Ohjelmaa on seurakunnan lasten lauluhetkestä perinteisiin yhteislauluihin, historiallisesta kulkueesta toritansseihin ja päivän päättää Suomen suurin ulkoilmadisko. Liity juhlakansaan!

Lue lisää Sykettä ja Sinfoniaa tapahtumasta

Järvenpään kirkko

Messu

Tervetuloa pääsiäissunnuntain perhemessuun "Suuri ilo". Mukana lapsikuorolaisia.

Laurilan seurakuntakoti

Eka vauva -kerho

Perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.

Jampan seurakuntakoti

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.