Miesten ilta

Miesten ilta Vanhakirkko

Ilta miehille rehdissä ilmapiirissä. Vieraana sosiaalineuvos Erkki Hokkanen. Surun kanssa sinuiksi.

Suru koskettaa kaikkia ihmisiä jossain vaiheessa. Suruista suurimpia ovat lapsen, puolison tai läheisen menetys. Lahtelainen sosiaalineuvos, diakoni Erkki Hokkanen on käsitellyt kirjassaan Surun kanssa sinuiksi puolison menettämisen surua, ikävää ja kaipausta. Hänen puolisonsa Maija sairastui krooniseen syöpään, jossa sairaalajaksot, sytostaattihoidot ja rauhallisemmat vaiheet toistuivat lähes 18 vuoden ajan.

Kirja on henkilökohtainen. Kirjassa kuvaillaan niitä tunteita ja sitä arkea, joita puoliso kokee saatuaan kuulla rakkaimpansa vakavasta sairastumisesta, eläessään tämän sairauden kanssa, toimiessaan ensin puolison hoivaajana ja sitten omaishoitajana sekä sopeutuessaan leskeyteen. Kirjassa kuvaillaan myös niitä tuntemuksia, joita kohdataan kotisaattohoidossa puolison rinnalla ja vielä kuoleman jälkeen.

Erkki Hokkanen on Päijät-Hämeen saattohoidon tukiyhdistys ry:n puheenjohtaja.

Miesten ilta kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18-21. Yhdessäoloa ja keskustelua elämän avoimista kysymyksistä, rehdissä ilmapiirissä. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

Seuraavat miesten illat:
15.2. Bioprosessitekniikan emeritusprofessori Matti Leisola: Luominen ja tieteellinen maailmankuva (seurakuntasalissa)
22.3. Urologian ja kirurgian erikoislääkäri LL Martti Alaopas: Ikääntyvän miehen terveys
9.4. Saunailta Leiriniemessä Mikael Agricolan merkeissä
26.4. Perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Anssi Tietäväinen: PNK yhteistyötä rakentamassa
10.5. Miesten messu ja kevään päättäjäiset Kirkonkulmassa, Petri Repo

Seurakuntatalon alakerta

Lähetyksen työpaja

Lähetyksen työpaja kokoontuu parittomien viikkojen maanantaisin seurakuntatalon alakerrassa.

Loutin kerhotalo

Gospel-lattarit

Tule tanssimaan latino-gospelin tahtiin!

Miesten raamattupiiri