Luomisen lumoa -konsertti

Luomisen lumoa -konsertti Järvenpään kirkko

Sibelius-Akatemian oratoriostudion konsertti.

Kaikuja Lappeenrannan laulukilpailuista voidaan kuulla Järvenpään kirkossa, kun Sibelius-Akatemian nuoret laulumusiikin osaston oratoriostudion opiskelijat esittävät otteita oratorioista. Konsertissa kuullaan upeita aarioita ja ensemblejä Haydnin Luomisesta, Mendelssohnin Elias- ja Paulus-oratorioista sekä Rossinin Petite Messe Solennellestä.

Konsertissa esiintyvät sopraanot Minna-Leena Lahti ja Johanna Takalo, mezzosopraano Nea Meriranta, tenorit Akseli Ferrand ja Johannes Pessi, baritoni Veikko Vallinoja sekä bassobaritoni Henri Uusitalo. Pianon ääressä taituroi pianotaiteilija Tuula Hällström.

Sibelius-Akatemian ja Järvenpään seurakunnan yhteistyönä toteutettavaan konserttiin on vapaa pääsy. Ohjelma 10 € ovelta.

Haarajoen kerhohuone

Haarajoen kuoro

Haarajoen kuoro harjoittelee tiistai-iltaisin.

Elävän veden kappeli

Urkuvartti

Tule kuuntelemaan urkumusiikkia Elävän veden kappeliin!

Kevätkonsertti Celtic Blessing

Järvenpään Naislaulajat Ainottaret, johtaa Dominik Vogt