Helistinkirkko

Järvenpään kirkko

Vauvat ja pikkutaaperot ottavat vallan kirkossa - vauvojen yhteinen HELISTINKIRKKO-hetki on yhteistä rukousta, laulua ja loruttelua kirkossa. Kirkkohetken päätteeksi on vauvojen sosekutsut kirkossa. Samalla pääsee tutustumaan kirkon kastepuuhun ja Lasten omaan kappeliin.

Vauvojen ja vanhempien yhteinen HELISTINKIRKKO-hetki on yhteistä rukousta, laulua ja loruttelua kirkossa. Kirkkohetken päätteeksi on vauvojen sosekutsut kirkossa. Samalla pääsee tutustumaan kirkon kastepuuhun ja Lasten omaan kappeliin.

Liikkuva perhekerho

Liikutaan yhdessä perheen kanssa.

Mankalan kerhohuone

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

Loutin kerhotalo

Tapaamistupa