Helistinkirkko

Järvenpään kirkko

Vauvat ja pikkutaaperot ottavat vallan kirkossa - vauvojen yhteinen HELISTINKIRKKO-hetki on yhteistä rukousta, laulua ja loruttelua kirkossa. Kirkkohetken päätteeksi on vauvojen sosekutsut kirkossa. Samalla pääsee tutustumaan kirkon kastepuuhun ja Lasten omaan kappeliin.

Vauvojen ja vanhempien yhteinen HELISTINKIRKKO-hetki on yhteistä rukousta, laulua ja loruttelua kirkossa. Kirkkohetken päätteeksi on vauvojen sosekutsut kirkossa. Samalla pääsee tutustumaan kirkon kastepuuhun ja Lasten omaan kappeliin.

Laurilan seurakuntakoti

Eka vauva -kerho

Perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.

Jampan seurakuntakoti

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

Kirkonkulma

Taapero -kerho

Yhdessäoloa ja tekemistä perheille, joissa taaperoikäinen lapsi.