Hiljaisuuden retriitti Leiriniemessä

Leiriniemi

Hiljaisuuden retriitti on tarkoitettu sinulle, joka haluat vetäytyä lepäämään ja kuuntelemaan omaa sisintäsi talven ja kevään rajalla.

Retriitissä sitoudutaan yhdessä hiljaisuuteen. Olemista rytmittävät yhteiset rukous- ja mietiskelyhetket, ehtoollisenvietto sekä ruokailut. Väljä päiväohjelma vapauttaa elämää sen luonnolliseen rytmiin. Tulijalla on retriitissä oma huone, hoitava luonto ympärillään ja hiljentymistä tukevaa lukemista saatavilla.

Retriitin ohjaajina ovat pastori Heli Seppänen ja retriitinohjaaja Sinikka Leppihalme. Hinta, joka sisältää täysihoidon (omin liinavaattein), on järvenpääläisiltä 100 € ja muilta 115 €. Tiedustelut ja ilmoittautumiset 17.2. mennessä Pauliina Nurminen, p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi.

Lentopallo eläkeläisille

Eläkeläisten lentopallovuoro. Tervetuloa pelaamaan!

Kirkonkulma

Raamattu- ja keskustelupiiri

Tule tutkimaan Raamattua ja keskustelemaan!

Kirkonkulma

Puutyökerho