Ikkuna Palestiinaan

Ikkuna Palestiinaan Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan - Tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Tällä kertaa Ikkunan Palestiinaan tulee avaamaan Palestiinaa Suomessa edustava lähettiläs H. E. Taissir Al Adjouri. Palestiinan edustolla on Helsingissä täysivaltaista suurlähetystöä vastaava asema. Taïssir Al Adjouri on työskennellyt Suomessa vuodesta 2014 lähtien. Hän toimii lähettiläänä myös Baltian maissa.

Saamme ajankohtaisen katsauksen Palestiinan tilanteeseen ja tulevaisuuteen.

Kirkonkulma

Kirkon lähetyspiiri

Ajankohtaista lähetystyöstä

Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan

Kohtaamisia - Opettajat ilman rajoja Palestiinassa.
Illan vieraana on luokanopettaja Annika Laattala. Opettajat ilman rajoja -verkostoa koordinoi Kirkon Ulkomaanapu.

Seurakuntatalon alakerta

Lähetyksen työpaja

Lähetyksen työpaja kokoontuu parittomien viikkojen maanantaisin seurakuntatalon alakerrassa.