Miesten ilta

Vanhakirkko

Ilta miehille rehdissä ilmapiirissä

"Mies kun tulee tiettyyn ikään, niin ei sillä pelaa mikään..." sanaili Juha Vainio tutussa laulussaan. Iän myötä alkavat erilaiset vanhenemisilmiöt vaivata miehiä. Eturauhasen suurentuminen alkaa piinata ja huolettamaan. Virtsaamisen kanssa saattaa tulla ongelmia. Seksikään ei enää suju entiseen malliin. Ja monenlaista muuta vaivaa alkaa ilmetä. Onko peli menetetty vai löytyykö apua ikääntyvän miehen haasteisiin?

Ikääntyvän miehen terveys on tämänkertaisen Miesten illan aihe. Vieraana ja asiantuntijana on urologian dosentti Martti Ala-Opas.

Miesten ilta kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18-21. Yhdessäoloa ja keskustelua elämän avoimista kysymyksistä, rehdissä ilmapiirissä. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

Seuraavat miesten illat:
9.4. Saunailta Leiriniemessä Mikael Agricolan merkeissä
26.4. Perheasiain neuvottelukeskuksen johtaja Anssi Tietäväinen: PNK yhteistyötä rakentamassa
10.5. Miesten messu ja kevään päättäjäiset Kirkonkulmassa, Petri Repo

Jampan seurakuntakoti

Aamukaffet

Tervetuloa nauttimaan aamukaffet hyvässä seurassa!

Eläkeläisten lentopallo

Tule pelaamaan lentopalloa!

Jampan seurakuntakoti

Jampan käsityöpiiri

Käsityöpiiri kokoontuu joka perjantai heti aamukaffien jälkeen.