Messu - Kansainvälinen messu

Mukana messussa Suomen Lähetysseuran Safarikuoro

Kansainvälinen messu
Kirkkopyhäkoulu Lasten kappelissa
Lähetyksen kirkkokahvit messun jälkeen.

Lisätietoja messusta:

Messu on koko seurakunnan yhteinen kohtaamispaikka. Kaikki puhe käännetään suomeksi ja englanniksi. Aihe on Leipäsunnuntai. Ehtoollisella käytetään itse leivottua leipää. Lähetä leipäsi vetten yli ja sinä saat sen takaisin. Avustajilla on taustoja eri kansallisuuksista ja suomen ja englannin lisäksi muita kieliä. Pastori James Cox saarnaa. Musiikissa on kansainvälisiä rytmejä, Safarikuoron ja Heikki Ruokosen johdolla. Swahilinkielinen sana safari tarkoittaa matkaa. Messun jälkeen seurakuntasalissa tarjolla on kasviskeittoa, leipää ja kahvia ja Safarikuoro esiintyy. Messu toteutetaan yhdessä Keravan seurakunnan kanssa. Tarvittaessa järjestetään tulijoille kuljetus. Lisätiedot Katri Kuusikallio 040 681 2013.

Järvenpään kirkko

Tervetuloa messuun

Jampan seurakuntakoti

Jampan messu

Tervetuloa perhemessuun klo 11!

Järvenpään kirkko

Rukouslaulun ja hiljaisuuden messu