Jatkot

Elävän veden kappeli

Työikäisten kohtaamispaikka - tervetuloa!

James Cox; Välähdyksiä Apostolien teoista

Jatkoilla on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua, rukousta sekä tietysti iltapala. Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa vanhojen tuttujen kanssa. Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Alle kouluikäiset kokoontuvat Kirkonkulman iltapäiväkerhon tiloissa. Yli 13-vuotiaat voivat osallistua seurakunnan nuorteniltaan Kirkonkulman nuortentilassa. Lisätietoja Jatkoista saat Jatkojen Fb-sivuilta.

Kevään tulevat Jatkot:
17.5. Petri Repo: Enkelit ja henkivallat

Lisäksi:
27.-28.4. Jatkot-leiri Leiriniemessä, mukana Petri Repo. Hinnat 40 €/aikuinen, 20 €/lapsi (4-12 v.), alle 4 v. ilmaiseksi. Ilmoittautumiset viimeistään 12.4. Pauliina Nurmiselle p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi

Järvenpään kirkko

Messu

Tervetuloa pääsiäissunnuntain perhemessuun "Suuri ilo". Mukana lapsikuorolaisia.

Vanhakirkko

Näpsäkkäät näpit

Tule tekemään käsitöitä mukavassa seurassa.

Laurilan seurakuntakoti

Eka vauva -kerho

Perheille, joissa on alle 1-vuotias esikoisvauva sekä ensimmäistä lastaan odottaville vanhemmille.