Ikkuna Palestiinaan

Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan - Tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Rauhankasvatusta luterilaisen kirkon kouluissa Palestiinassa.
Koulujen oppilaat tulevat sekä kristityistä että islaminuskoisista perheistä. Koulujen arjessa ja opetussuunnitelmassa näkyy vahvasti rauhallisen rinnakkaiselon, uskontodialogin ja ympäristökasvatuksen korostaminen.

Toimimme luterilaisen kirkon koulutyön tukemiseksi. Kirkko osallistuu palestiinalaisen yhteiskunnan rakentamiseen mm. pitämällä yhteisiä kouluja tytöille ja pojille. Koulut eivät saa valtion tukea. Niiden toimintakulut katetaan lukukausimaksuilla ja kirkon ja sen kumppaneiden tuella. Järvenpään seurakunnan nimikkokohteena on Toivon koulu (School of Hope) Ramallahissa.

Seurakuntatalon alakerta

Lähetyksen työpaja

Lähetyksen työpaja kokoontuu parittomien viikkojen maanantaisin seurakuntatalon alakerrassa.

Elävän veden kappeli

Hanna-ryhmä

Tule tuomaan toivoa naisille!

Kirkonkulma

Medialähetyspiiri

Tule kuulemaan ajankohtaista medialähetystyöstä. Vieraana rakennusmestari Kalevi Marin.