Jampan kevättori

Jampan seurakuntakodin parkkipaikka, Pihkapolku 2

Koko perheen perinteinen tapahtuma!

Kevättorilla on jälleen ilmainen soppa- ja makkaratarjoilu ja ilmaiskirpputori, jotka ovat olleet erittäin suosittuja aikaisempina vuosina. Tänä vuonna ohjelmassa on myös muskarihetki ja muuta mukavaa puuhaa lapsille, tietokilpailu Jampasta sekä yhteislaulua Mikko Haapaniemen johdolla. Tilaisuudessa esiintyvät myös Blues Town Lights ja Eveliina Luomanen-Kurki. Jampan seurakuntakodissa on mahdollisuus myös hiljentymishetkeen.

- Kevättorille on yleensä kokoontunut parisataa jamppalaista viettämään päivää yhdessä ruoan ja leppoisan yhdessäolon merkeissä. Tapahtuma on myös erinomainen keino uusille jamppalaisille tutustua omaan asuinalueeseen ja sen ihmisiin, kertoo diakoni Keijo Ruuskanen Järvenpään seurakunnasta.

Kevättori-tapahtuman järjestävät Järvenpään Vapaaseurakunta – Arkki, Järvenpään Helluntaiseurakunta – Saalem, Järvenpää Missio, Eteenpäin yhdessä ry ja Järvenpään seurakunta.