Kesäillan konsertti Kirkko

Kotikaupungin pianovirtuoosi

Joona Uusitalo, piano

Vapaa pääsy. Ohjelma 10 €.

Kesäkuun toisena tiistaina Järvenpään seurakunnan Kesäillan konserttisarjassa on vuorossa upea pianokonsertti, kun flyygelin ääreen istuu nuori järvenpääläisvirtuoosi Joona Uusitalo. Ohjelmassa on upeita teoksia mm. Schubertilta, Chopinilta, Skrjabinilta ja Lisztiltä.

Nuoresta iästä huolimatta Joona on pianistina ehtinyt olla monessa mukana. Hän on toiminut harjoitussäestäjänä pianotaiteilija Olli Mustoselle, esiintynyt Mäntän musiikkijuhlilla ja saanut jaetun kolmannen palkinnon Puolassa Krogulski -pianokilpailun "Young Arstist" kategoriassa. Lisäksi kotikaupungissaan Joona on kysytty pianisti mm. paikallisten kuorojen säestäjänä.

Tällä hetkellä Joona Uusitalo opiskelee pianonsoittoa professori Erik T. Tawastsjernan ja Antti Siiralan johdolla Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksessa. Joona on myös tämän kevään tuore ylioppilas. Konsertin ohjelmistosta päätellen voimia on ylioppilaskirjoitusten lisäksi jäänyt mukavasti myös pianonsoitolle.

Englantilaisia luuttulauluja

Kitara soi kesäillassa