Kesäillan konsertti

Valtameren takaa

Kamarimusiikkikonsertti
Soiva Camp -leirin opettajat

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

SOIVA CAMP KONSERTOI KESÄILLASSA

Järvenpään kirkossa päästään nauttimaan taidokkaasta yhteismusisoinnista, kun joukko suomalaisia ja yhdysvaltalaisia muusikoita tuo kuultavaksi ihastuttavan kamarimusiikkikonsertin. Muusikot toimivat opettajina parhaillaan Kallio-Kuninkalassa järjestettävällä kansainvälisellä Soiva Camp -leirillä, joka kokoaa yhteen musiikkia opiskelevia nuoria Suomesta sekä Yhdysvalloista. Leiriä on järjestetty vuodesta 2008 alkaen ensin Minnesotan Salolampi-nimisessä Suomi-kylässä ja vuodesta 2012 Concordia Collegessa Moorheadissa, Minnesotassa. Leirin yhdysvaltalaiset opettajat Sonja Bosca-Harasim, Jane Linde Capistran, Deb Harris, Leigh Wakefield, Jay Hershberger ja Doug Harbin ovat Concordia Collegen opettajia. Suomalaiset opettajat Terhi Mali, Hanne Lund, Hanna Tissari, Heidi Peltoniemi sekä Markku Luuppala opettavat päätoimisesti Helsingissä, Turussa sekä Nurmijärvellä.

Soiva Camp on järjestetty Suomessa edellisen kerran vuonna 2016 ja tarkoitus on pitää leiri Suomessa joka kolmas vuosi. Leiriä rahoittaa Amerikassa toimiva järjestö Finlandia Foundation National. Järjestö tukee kaikkea suomalaista kulttuuria ja on erityisesti entisten suomalaisten ja suomalaistaustaisten amerikkalaisten yhteinen järjestö. Finlandia Foundationia tukee Paloheimo-säätiö.

Konsertissa kuullaan kamarimusiikkiteoksia Mozartilta, Beethovenilta, Glazunovilta, ranskalaiselta naissäveltäjältä Mel Bonis'lta sekä konsertissa esiintyvältä pianistilta, Doug Harbinilta.

Kesäillan konsertti

TV:stä tuttu