Blueskirkko

Blueskirkko

Järvenpään Rantapuisto - Tapahtumateltta

Blueskirkon artistivieraana bluesministeri Esa Kuloniemi.

Blueskirkko järjestetään tänä vuonna jo 10. kerran Järvenpään Puistoblues -viikolla. Blueskirkkohetkeä vietetään keskiviikkona 26.6. klo 19 Järvenpään Rantapuistossa. Artistivieraana on kitaristi ja pitkäaikainen Yleisradion bluesmusiikkitoimittaja Esa Kuloniemi.

Kuloniemi tunnetaan mm. Honey B and the T-Bones -yhtyeen kitaristina. Hän on myös perustanut mm. instrumentaaliyhtye The Hypnomenin, ja ollut jäsenenä Dr. Helander & His Medicine Men -bändissä sekä Tuomari Nurmion Hunajaluut -kokoonpanossa.

Kuloniemi on toimittanut Yleisradiolle erilaisia blues- ja juurimusiikkiaiheisia ohjelmia vuodesta 1986. Vuodesta 2003 lähtien hän on toimittanut Bluesministeri-ohjelmaa Radio Suomessa. Lisäksi hän on suomentanut blues- ja rockmuusikoita käsittelevää kirjallisuutta, avustanut jounalistisesti Soundi-lehteä sekä kirjoittanut myös Muusikko- ja Riffi -lehtiin.

Blueskirkon artistivieraina on vuosien varrella ollut nimekkäitä esiintyjiä: Johanna Iivanainen (2010), Erja Lyytinen (2011), Pepe Ahlqvist (2012), Marjo leinonen (2013), Eero Raittinen (2014), Johanna Försti (2015), Aija Puurtinen (2016), Jippu (2017) ja Kristiina Brask (2018).

Lue myös:
--> Järvenpään Puistoblues