Jatkot

Elävän veden kappeli

Työikäisten kohtaamispaikka - tervetuloa!

Hanne Lukkari alustaa aiheesta
- Syyllisyys ja häpeä

Jatkoilla on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua, rukousta sekä tietysti iltapala. Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa vanhojen tuttujen kanssa. Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Alle kouluikäiset kokoontuvat Kirkonkulman iltapäiväkerhon tiloissa. Yli 13-vuotiaat voivat osallistua seurakunnan nuorteniltaan Kirkonkulman nuortentilassa. Lisätietoja Jatkoista saat Jatkojen Fb-sivuilta.

Kirkonkulma

Torstaituokio

Perhekerho, jossa aluksi yhteinen kirkkohetki Elävän veden kappelissa. Nuortentilassa kahvit ja toimintatuokio.

Nummenkylän kerhotupa

Tapaamistupa

Tule tapaamaan muita alueella asuvia kahvikupposen äärelle. Tapaamistupa on avoin kohtaamispaikka kaikenikäisille.

Liikkuva perhekerho

Liikutaan yhdessä perheen kanssa.