Ikkuna Palestiinaan

Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan -illoissa tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Kohti yhtä demokraattista valtiota Israelissa/Palestiinassa
Illan vieras FT Syksy Räsänen on kosmologi ja teoreettisen fysiikan dosentti. Hän on ICADH Finland ihmisoikeus- ja rauhanjärjestön puheenjohtaja. Järjestön nimi on lyhenne sanoista Israeli Commitee Against House Demolitions, israelilainen komitea talojen tuhoamista vastaan.

Ikkuna Palestiinaan -ryhmä toimii luterilaisen kirkon koulutyön tukemiseksi Palestiinassa. Kirkko osallistuu palestiinalaisen yhteiskunnan rakentamiseen mm. pitämällä yhteisiä kouluja tytöille ja pojille. Koulut eivät saa valtion tukea. Niiden toimintakulut katetaan lukukausimaksuilla ja kirkon ja sen kumppaneiden tuella. Järvenpään seurakunnan nimikkokohteena on Toivon koulu (School of Hope) Ramallahissa.

Seurakuntatalon alakerta

Lähetyksen työpaja

Lähetyksen työpaja kokoontuu parittomien viikkojen maanantaisin seurakuntatalon alakerrassa.

Kirkonkulma

Medialähetyspiiri

Tule kuulemaan ajankohtaista lähetystyöstä!

Kirkonkulma

Kirkon lähetyspiiri

Tule kuulemaan ajankohtaista lähetystyöstä.