Chopin: Nocturnoja. Janne Mertanen

Chopin: Nocturnoja. Janne Mertanen Kirkko

Pianotaiteilija Janne Mertanen Järvenpään kirkossa.

Sunnuntaina 3. marraskuuta pianotaiteilija Janne Mertanen konsertoi Järvenpään kirkossa. Erityisesti Chopinin pianoteosten tulkkina tunnettu Mertanen soittaa konsertissaan Chopinin Nocturnoja.

Frédéric Chopin (1810-1849) sävelsi kaikkiaan 19 Nocturnoa, suomeksi yölaulua. Nocturno merkitsi Chopnille kauniin soinnin, lauluäänen ja legaton jäljitttelyä. Musiikki on todella lyyristä ja eleganttia musiikkia, joka vaatii soittajaltaan hienostunutta väriaistia, sointutajua ja kosketusta.

Konsertti sopii ajankohtaan hyvin paristakin syystä. Tulevana viikonloppuna vietetään pyhäinpäivää ja Chopinin Nocturnot sopivat kauneudessaan ja herkkyydessään hienosti hiljennyttäessä pyhäinpäivän viettoon. Pari viikkoa sitten tuli myöskin kuluneeksi 170 vuotta säveltäjämestari Chopinin kuolemasta.

Vapaa pääsy, ohjelma 10€.

"Elämä edelleen käsissä" -konsertti

Lauluryhmä Candelan "Elämä edelleen käsissä"- konsertti

Haarajoen kuoro

Haarajoen kuoro harjoittelee tiistai-iltaisin.

Elävän veden kappeli

Urkuvartti