Ikkuna Palestiinaan

Ikkuna Palestiinaan Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan -illoissa tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

HENKILÖKUVIA PALESTIINASTA
Illan vieras lastenpsykiatri Tiina Hokkanen on toiminut aiemmin Suomen helluntaiseurakuntien lähetys- ja yhteistyöjärjestö Fidan psykososiaalisen tuen neuvonantajana Jordaniassa ja Palestiinalaisalueilla. Hän lähtee marraskuun lopussa humanitaarisen avun tehtäviin Lähi-itään.

Ikkuna Palestiinaan -ryhmä toimii luterilaisen kirkon koulutyön tukemiseksi Palestiinassa. Kirkko osallistuu palestiinalaisen yhteiskunnan rakentamiseen mm. pitämällä yhteisiä kouluja tytöille ja pojille. Koulut eivät saa valtion tukea. Niiden toimintakulut katetaan lukukausimaksuilla ja kirkon ja sen kumppaneiden tuella. Järvenpään seurakunnan nimikkokohteena on Toivon koulu (School of Hope) Ramallahissa.

Unkarilainen ateria

Tule unkarilaiselle aterialle!

Elävän veden kappeli

Hanna-ryhmä

Tule tukemaan maailman kärsiviä naisia.

Seurakuntatalon alakerta

Lähetyksen työpaja

Lähetyksen työpaja kokoontuu parittomien viikkojen maanantaisin seurakuntatalon alakerrassa.