Ikkuna Palestiinaan

Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan -illoissa tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Pyhiinvaelluksella Jeesuksen kastepaikalle
Illan vieraamme rovasti Pertti Ruotsalo Raisiosta on tehnyt ja ohjannut lukuisia pyhiinvaellusmatkoja Pyhään maahan. Jordanian ja Pyhän maan luterilainen kirkko rakensi viisi vuotta sitten uuden kirkon Jordaniaan paikalle, jossa Johannes Kastaja kastoi Jeesuksen.

Ikkuna Palestiinaan -ryhmä toimii luterilaisen kirkon koulutyön tukemiseksi Palestiinassa. Kirkko osallistuu palestiinalaisen yhteiskunnan rakentamiseen mm. pitämällä yhteisiä kouluja tytöille ja pojille. Koulut eivät saa valtion tukea. Niiden toimintakulut katetaan lukukausimaksuilla ja kirkon ja sen kumppaneiden tuella. Järvenpään seurakunnan nimikkokohteena on Toivon koulu (School of Hope) Ramallahissa.

Kirkonkulma

Kirkon lähetyspiiri

Tule kuulemaan ajankohtaista lähetystyöstä

Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan

Kirkko - Seurakunnan kirpputori

Euron päivä kirpputorilla

Tule tekemään eurolla löytöjä kirpputorilta!