Seuraa tähteä - tapahtuma

Pääse joulun tunnelmaan Seuraa tähteä - tapahtumassa.

Seuraa tähteä!

Kulje sunnuntaina 15.12. lyhtykulkueessa kohti kirkonmäen Seuraa tähteä -tapahtumaa.

Lyhtykulkueet lähtevät liikkeelle klo 15. Kuljemme laulellen kolmea eri reittiä. Voit liittyä lyhtykulkueeseen mukaan myös matkan varrelta!

- Lähtö Supermarket Pajalasta: Metallimiehenkuja, Emalitehtaankatu, Kirjastokatu, Asema-aukio, Sibeliuksenkatu, Ahomaanraitti, Yhteiskouluntie, Huvilakatu, Kirkkotie. 2
- Lähtö K-market Kaakkolasta: Vanhankyläntie 65, Rantakatu, Sibeliuksenväylä, Huvilakatu ja Kirkkotie.
- Lähtö K-market Kyrölästä: Puistotie, Sipoontie, Mannilantie, Urheilukatu, Kirkkopolku, Kirkkotie
Seurakunta jakaa lyhtykulkueen osallistujille kynttilät, jotka ovat Pajalan Supermarketin, Kaakkolan ja Kyrölän K-markettien lahjoittamia. Oma lyhty mukaan!

Kirkonmäellä meitä odottaa glögi- ja piparkakkutarjoilu joulukuusen ympärillä. Perheiden kauneimmat joululaulut klo 16 kirkossa.
Seurakuntatalon edessä tarjolla puuroa klo 16.30 lähtien niin kauan kuin sitä riittää.
Seurakuntasalissa esiintyvät klo 17 Sibelius-lukion Tiernapojat.
Kauneimmat joululaulut kirkossa klo 18.

Tapahtuma sopii koko perheelle.