Ikkuna Palestiinaan

Ikkuna Palestiinaan Vanhakirkko

Ikkuna Palestiinaan -illoissa tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan Palestiinan alueella sekä kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään siellä.

Perhe on tärkein - sosiaaliturva Palestiinassa
Maria Paulasaari kertoo työstään Jerusalemissa sosiaalityöntekijänä ja Suomen Lähetysseuran Felm-keskuksen toiminnanjohtajana.

Ikkuna Palestiinaan -ryhmä toimii luterilaisen kirkon koulutyön tukemiseksi Palestiinassa. Kirkko osallistuu palestiinalaisen yhteiskunnan rakentamiseen mm. pitämällä yhteisiä kouluja tytöille ja pojille. Koulut eivät saa valtion tukea. Niiden toimintakulut katetaan lukukausimaksuilla ja kirkon ja sen kumppaneiden tuella. Järvenpään seurakunnan nimikkokohteena on Toivon koulu (School of Hope) Ramallahissa.

Elävän veden kappeli

Hanna-ryhmä

Hanna-työ eli Toivoa naisille -työ tukee maailman kärsiviä naisia ja rohkaisee heitä radio-ohjelmien kautta. Toimintaa on yli sadassa maassa ja radio-ohjelmia lähetetään 76 kielellä. Hanna-ryhmässä rukoillaan vaikeissa elämäntilanteissa elävien naisten puolesta.

Kirkonkulma

Kirkon lähetyspiiri

Lähetyksen monet kasvot - kirkon lähetyspiiri

Laskiaismyyjäiset

Laskiaismyyjäiset lähetystyön hyväksi - tervetuloa!