MC Heguli: Etelään!

pe 28.2. kello 19.00 - pe 28.2. kello 20.30
Kirkonkulma - Elävän veden kappeli

MC Heguli perjantaina 28.2. klo 19 Elävän veden kappelissa.

MC Heguli Järvenpäässä pe 28.2. kello 19 Elävän veden kappelissa.

17-vuotiaana Järvenpäästä maailmalle ponnistanut MC Heguli (Heikki Mustakallio) palaa Järvenpäähän Etelään! -kiertueen merkeissä. Tuusulanjärven vedet ovat vaihtuneet Pielisjoen, Oulujoen, Iijoen ja lopulta Espoonjoen virtoihin mutta tärkein polku on käynyt elämän pohjamudista takaisin elävän veden lähteille.

Järvenpään seurakunnan Rockspot-levyillä ensimmäiset levytyksensä tehnyt MC Heguli teki paluun keväällä 2018 ja siitä eteenpäin on julkaistu suoratoistopalveluissa kolme singleä: Paluu (2018), Onnellinen (2019) ja Tauti (2020, feat. Merkku Viris).

Tammikuussa 2020 julkaistiin myös Tauti-kappaleesta MC Hegulin ensimmäinen musiikkivideo, jonka ovat ohjanneet järvenpääläiset Aino ja Kerttu Mättö.

Livenä MC Heguli on aitoa ja rehellistä tunnetta. Melodisen ja helposti lähestyttävän räpin aiheet liikkuvat ahdistuksen, uskon, rakkauden, tasa-arvon ja itsensä löytämisen rajapinnoilla. Etelään! -kiertueella MC Hegulin kanssa esiintyy oululainen kitaristi Jaakko Mattila.

Vapaa pääsy. Paikkoja rajoitetusti, tulethan ajoissa!