Sanajumalanpalvelus verkossa

Sanajumalanpalvelus lähetetään suorana verkossa.
Kirkko ei ole jumalanpalveluksen aikana auki, mutta lähetyksen jälkeen on mahdollista tulla kirkkoon hiljentymään.
Seurakunnan työntekijä on paikalla keskustelua ja sielunhoitoa varten.

Liturgi: Aino Luhtasela

Loppuvirsi 964:4
Päätössanat

Keräys:

Sunnuntaina 5.4. kolehdin sijasta voit osallistua Suomen Lähetysseuran kautta keräykseen, joka tukee palmusunnuntaille suunniteltua kolehtikohdetta.

Kouluttautuminen on tehokas keino taistella köyhyyttä vastaan ja ihmisoikeuksien puolesta. Osallistumalla tuet syrjäytettyjen lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja opiskelua sekä edistät sukupuolten välistä tasa-arvoa kouluttamalla naisia ammatteihin mm. Senegalissa, Etiopiassa, Taiwanilla ja Laosissa.

Varmista työn jatkuminen edelleen.

Lähetä tekstiviesti KOLEHTI10 (10 €) numeroon 16155 tai lahjoita haluamasi summa MobilePayllä numeroon 63500. Voit lahjoittaa myös verkossa osoitteessa suomenlahetysseura.fi/kolehti

(Keräysluvat: Manner-Suomi RA/2020/3, voimassa 3.1.2020-31.12.2020, myönnetty 3.1.2020, Poliisihallitus. Ahvenanmaa ÅLR 2019/6111, voimassa 2020, myönnetty 13.8.2019 Ahvenanmaan maakuntahallitus.)

Katso lähetys:

Kopioi linkki osoitekenttään.