Majatalo-ilta

Pekka Simojoki soittaa kitara ja kuoro laulaa.

Pekka Simojoki ja EtCetera kuoro.

Majatalo auki!

Majatalo-ilta on Pekka Simojoen alulle panema matalan kynnyksen illanvietto kirkossa. Illan tarkoituksena on tuoda seurakunnan toimintaa lähemmäs tämän päivän ihmistä, sanomasta tinkimättä.

Odotettavissa on ilta täynnä iloista musiikkia, lämmintä yhdessäoloa ja koskettavia sanoja. Illan isäntänä toimii ja musiikista vastaa monesta laulustaan tutuksi tullut Majatalo-idean isä, gospelmuusikko Pekka Simojoki, yhdessä EtCetera-kuoron kanssa. EtCetera- kuoron tavaramerkkejä ovat afrikkalaisvaikutteinen, vauhdikas musiikki sekä rento tapa esiintyä.

Illan puhujavieraana on evankelista Ilkka Puhakka, joka tunnetaan värikkäästä tyylistään puhua.

Koronaohjeistukset huomioiden Majatalo-iltaan kirkkoon voidaan ottaa osallistujia vain max. 170. Ovet tilaisuuteen aukeavat klo 17.30.

Tilaisuus on nähtävillä myös YouTubessa suoratoistona.

Linkki suoraan lähetykseen