Itsenäisyyspäivän messu verkossa

Tervetuloa seuraamaan messua verkon välityksellä.

2. adventti ja itsenäisyyspäivä

Itsenäisyyspäivän lipunnosto ja jumalanpalvelus klo 10 kirkonmäellä ja kirkossa.
Lipunnosto kirkonmäellä ja lippulinna. Puhe: kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen.

Seppelpartiossa kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eemeli Peltonen, kaupunginjohtaja Olli Naukkarinen, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Helinä Perttu, kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Pekka Luuk, kirkkoneuvoston jäsen Henry Berg ja kappalainen James Cox. Näemme lipunnoston ja seppelpartion tallenteena jumalanpalveluksen aluksi.

Toteuttajat jumalanpalveluksessa:

- liturgi Vesa Koivisto
- saarna Petri Repo
- urkuri Toni Hintsala
- kanttori Heikki Ruokonen
- kuoro Järvenpään Mieslaulajat - tuplakvartetti (tallenne)
- lyömäsoittimet: Tuomo Huhdanpää
- trumpetit: Markus Virtala
- sähköbasso: Petri Repo
- kannel: Aino Luhtasela
- avustamassa Heikki Tervanen, partiolippukunta Järvenpään Metsänkävijät

Kolehti Kolmen veteraanijärjestön hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:n kautta.
Veteraanivastuu ry:n Keski-Uusimaan keräyspiiri: Keski-Uusimaan keräystili: FI52 1555 3000 1086 30

Mobilepay-maksunumero kolehtikohteelle on 92923.

Keräyslupa RA/2019/633

Lipunnosto ja jumalanpalvelus toteutetaan striimattuna ilman läsnä olevaa seurakuntaa.

Jumalanpalveluksessa ei vietetä ehtoollista.

Katso messu tästä