Ikkuna Palestiinaan verkossa

Rautalankaa Palestiinassa.
Kirkonkulma

Ikkuna Palestiinaan -illoissa tutustumme ihmisten arkeen ja juhlaan, kirkkojen toimintaan ja kristittyjen elämään Palestiinassa.

Keskiviikko 24.3.2021 klo 18.30-20.30 Teamsissa:
"Itse asiassa kuultuna - piispa emeritus Munib Younan"
Suora yhteys Jerusalemiin Teamsin välityksellä

***
Munib Younan on Jordanian ja Pyhän Maan luterilaisen kirkon emerituspiispa. Ennen eläkkeelle jäämistään hän toimi myös Luterilaisen Maailmanliiton presidenttinä. Younan tunnetaan työstään rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolustajana sekä uskontojen välisen yhteyden rakentajana. Hänet on myös palkittu useilla rauhanpalkinnoilla.

Munib Younanilla on myös pitkät yhteydet Järvenpäähän ja Suomeen, sillä hän saapui opiskelemaan tänne 18-vuotiaana vuonna 1969. Valmistuttuaan diakoniksi Seurakuntaopistolta Järvenpäästä hän jatkoi opintojaan Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa, jonka jälkeen hän palasi Palestiinaan oman kirkkonsa palvelukseen.

Tilaisuus pidetään suomeksi.

Linkki Teamsiin