Kesäillan konsertti

Tuomas Turriago ja piano & Harri Miettinen ja tuuba.

Tervetuloa kesäillan konserttiin!

Konsertti kirkossa klo 20.
Tuuban ja pianon taikaa

Harri Miettunen, tuuba,
Tuomas Turriago, piano

Vapaa pääsy. Ohjelma 10 e.

Järvenpään kirkkoon voidaan ottaa korkeintaan 160 henkilöä. Noudatamme kirkossa turvavälejä ja yleisiä hygieniaohjeita. Suosittelemme kasvomaskin käyttöä.

--- --- ---

Konsertissa kuullaan Isaac Albénizin, Jukka Linkolan ja Johann Sebastian Bachin sävellyksiä Harri Miettusen ja Tuomas Turriagon tulkitsemana.

Harri Miettunen opiskeli tuubansoittoa Sotilasmusiikkikoulussa Helsingissä ja Rotterdamin konservatoriossa. Miettunen työskentelee Tampere Filharmoniassa tuuban äänenjohtajana.

Tuomas Turriago aloitti pianonsoiton 7-vuotiaana ja jo 9-vuotiaana mukaan tuli myös säveltäminen. Turriago debytoi orkesterin solistina Jyväskylä Sinfonian kanssa 11-vuotiaana. Tällä hetkellä hän toimii säestyksen lehtorina Tampereen Musiikkiakatemiassa/TAMK ja kamarimusiikin tuntiopettajana Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa. Pianistin uransa ohella Tuomas on ollut myös varsin tuottelias säveltäjä.

Konsertin ohjelmasta mainittakoon erityisesti Jukka Linkolan Konsertto tuuballe ja orkesterille, joka valmistui v. 1992 ja eri vaiheiden jälkeen se päätyi Harri Miettusen ja Porin kaupunginorkesterin kantaesitettäväksi v. 1995. Teosta on esitetty myös useissa maissa myös pianistien kanssa, kuten tiistain konsertissakin.