Jatkot

Vanhakirkko

Jatkoilla on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua, rukousta sekä tietysti iltapala.
Vanhankirkon Oliivissa.

Jatkojen puhujana pastori Mikko Matikainen

Valitettavan kalenterihaasteen ja informaatiokatkoksen vuoksi on perjantaille on luvassa ohjelman muutos. 15.10. pidettäväksi suunniteltu teema Raamattua ja arkeologia siirtyy perjantai-iltaan.
Illassa Petri Repo kertoo kaiken minkä tietää ja ehkä enemmänkin Raamatun suhteesta arkeologina löydöksiin. Lisäksi tietysti keskustelua.

Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa vanhojen tuttujen kanssa. Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Alle kouluikäiset kokoontuvat Vanhankirkon salissa. Yli 13-vuotiaat voivat osallistua seurakunnan nuorteniltaan Kirkonkulman nuortentilassa. Lisätietoja Jatkoista saat Jatkojen Fb-sivuilta.