Jatkot

Jatkot-logo.
Vanhakirkko

Jatkoilla on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua, rukousta sekä tietysti iltapala.

Elämän karikoissa - keskustelua elämän vaikeuksista, sekä menneistä, nykyisistä että tulevista. Mietimme myös mitä Raamatulla on sanottavaa vaikeuksista ja niistä selviytymisestä, pastori Jari Rankinen SLEY:stä.

Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa vanhojen tuttujen kanssa. Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Alle kouluikäiset kokoontuvat Vanhankirkon salissa. Yli 13-vuotiaat voivat osallistua seurakunnan nuorteniltaan Kirkonkulman nuortentilassa tai liikuntahallissa. Lisätietoja Jatkoista saat Jatkojen Fb-sivuilta.