Kesäillan konsertti

Kirkko

Oblivion - Gerald Finzin lauluja ja Astor Piazzolan instrumentaalisävellyksiä Mikko Heleniuksen (laulu ja bandoneon) ja Esa Ylösen (piano) tulkitsemana.

Oblivion
Gerald Finzin lauluja ja Astor Piazollan instrumentaalisävellyksiä
Mikko Helenius, laulu ja bandoneon
Esa Ylönen, piano

Vapaa pääsy, ohjelma 10 €.

Kesäillan konsertit jatkuvat Järvenpään kirkossa ti 9.8 klo 20, kun lavalle astelee Mikko Helenius (laulu ja bandoneon) ja Esa Ylönen (piano).

Konsertin ohjelma sopii hyvin alkavan syksyn hämärtyviin iltoihin, sillä konsertissa he esittävät Gerald Finzin lauluja ja Astor Piazzollan instumentaalisävellyksiä.

Finzi oli brittiläinen säveltäjä, jonka tuotteliain kausi oli heti toisen maailmansodan jälkeen. Konsertissa kuullaan hänen kuuluisin laulusarjansa "Let Us Garlands Bring" William Shakespearen tekstiin.

Astor Piazzolla oli argentiinalainen säveltäjä, joka on eräs kuuluisimmista tangosäveltäjistä ja tuli tunnetuksi koko tämän musiikkilajin uudistajana.

Tämän värikylläisen ja tunnelmallisen ohjelman täydentää Toivo Kärjen säveltämä Täysikuu. Tämä konsertti ei otsikostaan huolimatta jää unholaan!

Järvenpään seurakunnan kesäkonserttisarja juhlistaa tänä vuonna 70 vuotta täyttävää seurakuntaa. Konsertit ovat Järvenpään kirkossa tiistaisin klo 20 ja konserttisarja huipentuu 30.8 kuultavaan Mozartin Requiemiin.

• Musiikki Musiikki