Arto Salosen luento: Mikä tekee elämästä elämisen arvoista?

Arto Salonen

Seurakuntatalo - Seurakuntasali

Arvostettu ihmisyyden sanoittaja Arto Salonen luennoi seurakuntasalissa teemalla: Mikä tekee elämästä elämisen arvoista? Tilaisuuden järjestää Keskustelukerho Q ja Järvenpään seurakunta

Suomen tarina on ihme. Nousimme äärimmäisestä köyhyydestä vauraaksi hyvinvointiyhteiskunnaksi häikäisevän nopeasti. Elämme nyt yltäkylläisyyden keskellä. Kovin harvoilla ihmisillä maapallollamme on asiat niin hyvin kuin meillä. Riittämättömyyden kokemus saa kuitenkin suoritusyhteiskunnassa sijaa. Emme määrittele, mikä meille riittää, vaan sopivasti on vähän enemmän kuin se, mitä meillä nyt on. Yltäkylläisyyden ajan suomalaisella on loistavat näytelmän kulissit, mutta ongelmana on elämän juoni. Mitä tarvitaan enemmän, mitä tarvitaan vähemmän, että elämä olisi hyvää. Kuinka kirjoittaisimme vetävän juonen elämällemme?

Professori Arto O. Salonen on yksi tämän hetken terävimpiä ihmisyyden sanoittajia. Hän avartaa kokemusta elämän arvoisesta elämästä.

kuva: Juha Tormala

Tilaisuuden järjestää Keskustelukerho Q ja Järvenpään seurakunta