järvi talvella.

Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tervetuloa - Sinua odotetaan!

Toiminta tauolla 28.2.2021 asti.

Kuvaa klikkaamalla voit tutustua seurakunnan kevätesitteeseen.

Esitteessä olevat toimintatiedot kannattaa tarkistaa tapahtumakalenterista koronarajoituksien vuoksi.

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Aikuisrippikoulu

Haluatko käydä rippikoulun aikuisena? Ota yhteyttä: Petri Repo, petri.repo@evl.fi, p. 050 5644328

Samalla sopalla - tauolla toistaiseksi!

Kaikille avoin keittolounas on ennakkotiedoista poiketen tauolla toistaiseksi koronaepidemian vuoksi.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoillla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6). Paikalle voi tulla jo 17.30 tapaamaan tuttuja.

Katso Jatkot- ohjelma omalta sivulta tästä.

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.

18.2. Ole itsellesi armollinen, Elli Meklin. Ilta verkossa.
18.3. Jumala toimii ajallaan, Mari Mattelmäki
22.4. Miten kulkea Jumalan johdatuksessa? Anne Pohtamo

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Kirkonkulman salissa, Kirkkotie 6 A. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.
12.2. Lähetystyö - Radiotalo Mongoliaan, insinööri Kalevi Marin. Tilaisuus järjestetään verkossa Teamsin kautta http://bit.ly/miesteniltahelmikuu
19.3. Ainako anteeksi, pastori ja perheneuvoja Matti Särkkä
11.4. Nuoren miehen ja naisen hengellisyys tänään, sotilaspastori Ilpo Parviainen
20.4. Saunailta tiistaina Leiriniemessä
Kuoleman kohdatessa - Mikä lohduttaa kuolevia ja heidän läheisiään. Paikalla eri seurakuntien pappeja, Petri Repo, Kimmo Kallinen (ortodoksinen seurakunta) ja Vellu Haarala (helluntaiseurakunta)
7.5. Kevätmessu Elävän veden kappelissa ja iltakahvit Kirkonkulman salissa

Raamattuluennot

Lähetysteologi Jukka Norvannon raamattuluennot seurakuntasalissa torstai-iltaisin klo 18

11.2. Mooses ja Jeesus Luento toteutetaan verkossa
18.3. Vitsausten viesti, Uskon äärellä -ilta, Huom. Vanhankirkon Oliivissa, Kirkkotie 2 B
8.4.  Miten Jumalaa on palveltava?

Kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ja lastenhoito tarvittaessa.

Sanan ja rukouksen illat

sunnuntai klo 17 seurakuntasalissa

14.3. verkossa, puhujana Pirjo Anttila: Seuraa Jeesusta

11.4. ja 16.5.
Sanan ja rukouksen illassa lauletaan, rukoillaan, kuullaan puhetta ja opetusta seurakuntalaisten ja vierailevien puhujien voimin. Illassa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Musiikista vastaa Hineini. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.
Iltojen puhujat ilmoitetaan myöhemmin.

Lähetyksen työpaja TAUOLLA

seurakuntatalon alakerrassa parittomien viikkojen maanantaina klo 18

Kokoontumiset: 12.4., 26.4. ja 10.5.

Työpaja on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!

Näpsäkkäät näpit TAUOLLA

tiistaisin klo 12–16 Kirkonkulman salissa (Kirkkotie 6). Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13.

Ei kokoontumisia toistaiseksi, koronarajoitusten vuoksi.

Puutyökerho  TAUOLLA

tiistaisin klo 8-12 ja klo 15-19 ja keskiviikkoisin klo 16 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön.

Ei kokoontumisia toistaiseksi, koronarajoitusten vuoksi.

Gospel-lattarit

Gospel-lattari maanantaisin klo 18-19 seurakuntatalon liikuntahallissa (Kirkkotie 1 D) tauolla toistaiseksi.

Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström. Osallistumismaksu 4€/kerta.

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Gospel-kuntojumppa tauolla toistaiseksi

seurakuntatalon liikuntahallissa maanantaisin klo 17–17.50 tauolla toistaiseksi.
Gospel-jumppatunti sisältää liikkeitä niska-hartia-alueen ja selän liikkuvuuden parantamiseksi, helpon lihaskunto-osuuden ja rauhalliset loppuvenyttelyt. Tunti alkaa alkurukouksella ja liikkeiden tahdittajana käytetään kristillistä musiikkia. Sopii kaiken kuntoisille.
Ohjaajana Minttu Kullström. Osallistumismaksu 2 €/kerta.

Lentopallovuorot tauolla toistaiseksi

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät ne myös tapahtumakalenterista.

Naisten lentopallo maanantaisin klo 19.15
Kaikille avoin tiistaisin klo 9.30
Työikäisille keskiviikkoisin klo 19
Kaikille avoin torstaisin klo 16.30
Eläkeläisille perjantaisin klo 9.30
Kaikille avoin lauantaisin klo 13.30

Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1 D

Näpsäkkäät napit kutomassa

Kuvaa klikkaamalla pääset miestenilta.fi -sivustolle.

Seuroja verkossa:

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat löytyvät Facebookissa torstaisin klo 19.
Myös yhdistyksen verkkosivuilla on nähtävää, luettavaa ja kuultavaa kotihartauden tueksi.