Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tervetuloa - Sinua odotetaan!

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Aikuisrippikoulu

Haluatko käydä rippikoulun aikuisena? Syksyllä on alkamassa aikuisten  pienryhmä.  Ota yhteyttä: Petri Repo, petri.repo@evl.fi, p. 050 5644328

Samalla sopalla

Kaikille avoin keittolounas on tarjolla joka toinen torstai  klo 11-12.30 seurakuntasalissa, Kirkkotie 1.

7.3., 21.3., 4.4., 25.4. ja 9.5. Lounaan maksu on vapaaehtoinen.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoillla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6). Paikalle voi tulla jo 17.30 tapaamaan tuttuja.

Katso Jatkot- ohjelma omalta sivulta tästä.

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.

28.2. Naisen elämän roolit ja odotukset, Parempi avioliitto ry:n toiminnanjohtaja Hanna Ranssi-Matikainen. Kirjapöytä.

21.3. ”Maan korvessa kulkevi… ”, Evakkolasten lapsuuden tunnemuistot, KT Eeva Riutamaa

25.4. Minäkö arvokas? Armon lähteillä: lauluja ja tekstejä ihmisenä olemisen vaikeudesta ja Jumalan huolenpidosta. Anna Leikas, Marja Vepsä-Taipale, Mari Uusitalo ja Johanna Cox.

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Vanhankirkon salissa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

22.3. Ikääntyvän miehen terveys, urologian ja kirurgian erikoislääkäri, LL Martti Alaopas

9.4.   Saunailta Leiriniemessä Mikael Agricolan merkeissä, pastori Petri Repo

26.4. Perheasiainneuvottelukeskus yhteistyötä rakentamassa, keskuksen johtaja Anssi Tietäväinen

10.5. Miesten messu ja kevään päättäjäiset Kirkonkulmassa, Petri Repo

Sanan ja rukouksen illat

sunnuntai klo 18

Sanan ja rukouksen illassa lauletaan, rukoillaan, kuullaan puhetta ja opetusta seurakuntalaisten ja vierailevan puhujan voimin. Illassa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Musiikista vastaa Hineini. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

24.3. puhujana Petri Repo

19.5. puhujana Juha Lehtonen

Lähetyksen työpaja

jatkaa kokoontumisia syyskuussa seurakuntatalon alakerrassa parittomien viikkojen maanantaina klo 18.

11.3., 25.3., 8.4., 29.4. ja 13.5.

Työpaja on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!

Näpsäkkäät näpit

tiistaisin klo 12–16 Vanhankirkon salissa. Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13.

Puutyökerho

tiistaisin klo 15 ja keskiviikkoisin klo 16 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön.

Gospel-lattarit

Maanantaisin klo 18.30-19.30 Loutin kerhotalolla (Harjutie 2)

Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström. Osallistumismaksu 4€/kerta.

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Gospel-lattaripäivä

sunnuntaina 31.3. klo 11-14.30 seurakuntatalon liikuntahallissa

Armollinen tanssitreeni kaiken kokoisille ja -ikäisille naisille. Tanssimme mm. salsaa, merengueta, cha cha chata, sambaa ja rumbaa kristillisen musiikin rytmein. Luvassa latinogospelia, tanssia, hartaushetki, kahvia ja välipalaa. Gospel-lattaripäivän ohjaa Minttu Kullström.

Lastenhoito ennakkoilmoittautumisten perusteella.

Osallistumismaksu 15 € (+ lastenhoito 5 €). Ilmoittautumiset Pauliina Nurmiselle p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi.

Lentopallovuorot

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät myös tapahtumakalenterista.

Naisille maanantaisin klo 19.15
Kaikille avoin tiistaisin klo 9.30
Eläkeläisille keskiviikkoisin klo 9.30
Työikäisille keskiviikkoisin klo 19