Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tervetuloa - Sinua odotetaan!

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Raamattuluennot: Kristus Vanhassa Testamentissa

sunnuntaisin klo 17 seurakuntasalissa

Lähetysteologi Jukka Norvanto
PERUTTU 26.4. Jeesus ja Mooses

Kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ja lastenhoito tarvittaessa.

Aikuisrippikoulu

Haluatko käydä rippikoulun aikuisena? Syksyllä on alkamassa aikuisten  pienryhmä.  Ota yhteyttä: Petri Repo, petri.repo@evl.fi, p. 050 5644328

Samalla sopalla PERUTTU TOISTAISEKSI

Kaikille avoin keittolounas on tarjolla joka toinen torstai  klo 11-13 seurakuntasalissa, Kirkkotie 1.
Lounaan maksu on vapaaehtoinen.

19.3. Unkarilainen lihakeitto M, GL
16.4. Jauheliha-kasviskeitto M, GL
30.4.  Mausteinen makkarakeitto M, GL

Ruokailujen yhteydessä klo 11.15 alkaen jaetaan Yhdessä katettu -ruokavaraston ruokaa. Jaettava ruokamäärä vaihtelee eri kerroilla, saatujen ruokalahjoitusten mukaan. Tavoitteena on kuitenkin, että jaettavaa ruokaa riittää mahdollisimman monelle.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoillla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6). Paikalle voi tulla jo 17.30 tapaamaan tuttuja.

Katso Jatkot- ohjelma omalta sivulta tästä.

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.

26.3. PERUTTU Elokuvailta: War Room – Sotahuone; Rukous on voimakas ase.
23.4. Musiikki-ilta: Sydämeni soi, Juha ja Kirsi Korkeamäki

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Vanhankirkon salissa. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

13.3. PERUTTU Kristitty ja muut uskonnot, Mikko Heikka, piispa (emeritus)
Ti 24.3. PERUTTU Saunailta Leiriniemessä
- Elämä katolilaisena Britanniassa, Chris Montgomery, pappi
17.4. Sotaorvot, Jaakko Harjuvaara, rovasti
8.5. Miesten messu ja kevätjuhla, Elävän veden kappelissa ja Kirkonkulman salissa

Sanan ja rukouksen illat

sunnuntai klo 18

Sanan ja rukouksen illassa lauletaan, rukoillaan, kuullaan puhetta ja opetusta seurakuntalaisten ja vierailevan puhujan voimin. Illassa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Musiikista vastaa Hineini. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

19.4. Vesa Koivisto
17.5. Jarmo Savolainen

Lähetyksen työpaja

jatkaa kokoontumisia syyskuussa seurakuntatalon alakerrassa parittomien viikkojen maanantaina klo 18.

6.4., 20.4. ja 4.5.

Työpaja on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!

Näpsäkkäät näpit PERUTTU TOISTAISEKSI

tiistaisin klo 12–16 Vanhankirkon salissa. Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13.

Puutyökerho

tiistaisin klo 8-12 ja klo 15-19 ja keskiviikkoisin klo 16 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön.

PERUTTU TOISTAISEKSI Gospel-lattarit

Maanantaisin klo 18.30-19.30 Loutin kerhotalolla (Harjutie 2)

Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström. Osallistumismaksu 4€/kerta.

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

PERUTTU Gospel-lattarimatinea

sunnuntaina 22.3. klo 11-14
Armollinen tanssitreeni kaiken kokoisille ja -ikäisille naisille.
Luvassa latinalaistansseja latinogospelin rytmein, hartaushetki ja välipala.
Ohjaajana Minttu Kullström.
Osallistumismaksu 15 € (maksetaan paikan päällä).
Lastenhoito 5 € ennakkoilmoittautumisten perusteella.
Ilmoittautumiset viimeistään 13.3.  pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Lentopallovuorot PERUTTU TOISTAISEKSI

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät myös tapahtumakalenterista.

Eläkeläisille keskiviikkoisin klo 9.30
Työikäisille keskiviikkoisin klo 19
Kaikille avoin torstaisin klo 16.30
Eläkeläisille perjantaisin klo 9.30
Kaikille avoin lauantaisin klo 13.30

Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1 (käynti Yhteiskoulun puoleisesta päädystä)

Aikuisia Jampassa

Näpsäkkäät napit kutomassa

Kuvaa klikkaamalla pääset miestenilta.fi -sivustolle.

Linkkivinkki:

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat löytyvät Facebookissa torstaisin klo 19 (ei kiirastorstaina).

Myös yhdistyksen verkkosivuilla on nähtävää, luettavaa ja kuultavaa kotihartauden tueksi.