Syksyn lehtiä.

Aikuiset

Aikuisuus sisältää monenlaisia elämäntilanteita ja vaiheita. Meitä on myös erilaisia persoonia. Se on seurakunnan vahvuus ja rikkaus. Toivomme että voisit tulla mukaan omana itsenäsi - sellaisena kuin olet. Halutessasi voit antaa lahjasi ja osaamisesi yhteiseen käyttöön vapaaehtoistehtävissä.

Seurakunta on yhteisö, jossa voi kasvaa henkisesti ja hengellisesti - yhdessä ja yksin.

Tervetuloa - Sinua odotetaan!

Rukous- ja raamattupiirit

Rukous- ja raamattupiirejä toimii useita eri puolilla Järvenpäätä. Ryhmiä on myös erikseen miehille ja naisille. Piireissä luetaan Raamattua, keskustellaan, lauletaan ja rukoillaan. Katso tarkemmat tiedot täältä.

Aikuisrippikoulu

Haluatko käydä rippikoulun aikuisena? Syksyllä on alkamassa aikuisten  pienryhmä. Ota yhteyttä: Petri Repo, petri.repo@evl.fi, p. 050 5644328

Samalla sopalla - tauolla toistaiseksi!

Kaikille avoin keittolounas on ennakkotiedoista poiketen tauolla toistaiseksi koronaepidemian vuoksi.

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoillla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6). Paikalle voi tulla jo 17.30 tapaamaan tuttuja.

Katso Jatkot- ohjelma omalta sivulta tästä.

Naisten kahvila

Naisten kahvilan illoissa kuullaan vierailijoiden alustuksia ajankohtaisista tai ikuisista kysymyksistä, nautitaan musiikista ja yhdessäolosta. Ilta alkaa klo 18, kevyt iltapala tarjoillaan klo 17.30 (vapaaehtoinen maksu). Kahvilaillat järjestetään seurakuntasalissa kerran kuussa torstaisin.

PERUTTU 26.11. Elokuva-ilta: War Room - Sotahuone. Rukous on voimakas ase.

Miesten ilta

Mies, tule viettämään yhteistä iltaa ja keskustelemaan elämän avoimista kysymyksistä rehdissä ilmapiirissä kahvin kera, perjantaisin klo 18-21 Kirkonkulman salissa, Kirkkotie 6 A. Kahvitarjoilu alkaa klo 17.30.

PERUTTU 4.12. Miesten messu Elävän veden kappelissa ja jouluinen ilta Kirkonkulman salissa.

Raamattuluennot

Seuraavat raamattuluennot keväällä 2021.

Kahvitarjoilu lähetyksen hyväksi ja lastenhoito tarvittaessa.

Sanan ja rukouksen illat

sunnuntai klo 17 seurakuntasalissa

20.12.

Sanan ja rukouksen illassa lauletaan, rukoillaan, kuullaan puhetta ja opetusta seurakuntalaisten ja vierailevan puhujan voimin. Illassa on myös mahdollisuus henkilökohtaiseen esirukoukseen. Musiikista vastaa Hineini. Ilta päättyy yhteiseen iltapalaan.

Lähetyksen työpaja

seurakuntatalon alakerrassa parittomien viikkojen maanantaina klo 18

Työpaja on sinulle, joka haluat olla mukana lähetystyössä käsillä tehden. Tule ideoimaan ja tekemään yhdessä!

Näpsäkkäät näpit

tiistaisin klo 12–16 Kirkonkulman salissa (Kirkkotie 6). Teemme käsitöitä vähäosaisten auttamiseksi eri kohteissa. Päivähartaus klo 13.

Puutyökerho

tiistaisin klo 8-12 ja klo 15-19 ja keskiviikkoisin klo 16 Kirkonkulman puutyötiloissa, Kansakoulunkatu 13.  Voit tehdä puutöitä omista materiaaleista mukavassa seurassa ja saat opastusta koneiden käyttöön.

Gospel-lattarit

Gospel-lattari jatkuvat 18.1. maanantaisin klo 18-19 seurakuntatalon liikuntahallissa (Kirkkotie 1 D).

Tule tanssimaan gospel-lattareita latinogospelin tahtiin! Et tarvitse aikaisempaa tanssikokemusta. Ohjaajana on Minttu Kullström. Osallistumismaksu 4€/kerta.

Lisätiedot: pauliina.nurminen@evl.fi tai 050 577 4450.

Lentopallovuorot

jatkuvat tammikuussa loppiaisen jälkeen, jos koronatilanne sallii. Loppuvuodet vuorot on peruttu koronatilanteen vuoksi.

Lentopallovuoroja on kaikille avoimia, eläkeläisile, naisille ja työikäisille. Tule pelaamaan ja liikkumaan! Vuorot löydät ne myös tapahtumakalenterista.

Naisten lentopallo maanantaisin klo 19.15
Kaikille avoin tiistaisin klo 9.30
Työikäisille keskiviikkoisin klo 19
Kaikille avoin torstaisin klo 16.30
Eläkeläisille perjantaisin klo 9.30
Kaikille avoin lauantaisin klo 13.30

Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1 D

Näpsäkkäät napit kutomassa

Kuvaa klikkaamalla pääset miestenilta.fi -sivustolle.

Seuroja verkossa:

Herättäjä-Yhdistyksen verkkoseurat löytyvät Facebookissa torstaisin klo 19.
Myös yhdistyksen verkkosivuilla on nähtävää, luettavaa ja kuultavaa kotihartauden tueksi.

Pyhäpäivän seurat Järvenpäästä verkon välityksellä su 19.4. kello 16.
Puhumassa Petri Repo ja Petri Kortelahti. Seuroissa kuulemme opetusta Jumalan sanasta pyhäpäivän Raamatun tekstien pohjalta, laulamme yhdessä virsiä ja hengellisiä lauluja ja rukoilemme. Seuroissa on mahdollista kokea kristittyjen yhteyttä ja iloita yhteisestä uskosta.
Järjestäjinä Suomen Raamattuopisto, SLEY, Kylväjä ja Järvenpään seurakunta.

Katso suorana verkkolähetyksenä täältä.