Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkot on työikäisten oma juttu. Jatkoilla on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, lauluja, rukousta sekä tietysti iltapala. Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, miettimään ja pohtimaan omaa elämääsi suhteessa Jumalaan sekä tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa vanhojen tuttujen kanssa.

Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Alle kouluikäiset kokoontuvat Kirkonkulman iltapäiväkerhon tiloissa. Kouluikäisille on toimintaa liikuntasalissa. Yli 13-vuotiaat voivat osallistua seurakunnan nuorteniltaan Kirkonkulman nuortentilassa. Lisätietoja Jatkoista saat Facebook-sivuilta "Jatkot - Työikäisten kohtaamispaikka".

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoilla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6).

Tulevat Jatkot

12.4. Välähdyksiä Apostolien teoista
          James Cox

17.5. Enkelit ja henkivallat
          Petri Repo

Jatkot-leiri 27.-28.4. Leiriniemessä

TÄYNNÄ!

Leiri on tarkoitettu kaikille työikäisille yksin, yhdessä tai perheen kanssa.  Leirillä tutkitaan Raamattua (kirje galatalaisille), vietetään aikaa yhdessä, saunotaan ja ulkoillaan. Lapsille Lapsille on omaa ohjelmaa ja tekemistä eri ikäryhmissä. Leirillä on mukana pastori Petri Repo.

Hinnat 40 €/ aikuinen, 20 € /lapsi (4-12-vuotiaat). Alle 4-vuotiaat ilmaiseksi. Tiedustelut: Pauliina Nurmiselle p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi.

Leiriniemi on Järvenpään seurakunnan leirikeskus Mäntsälän Ohkolassa, Keravanjärven rannalla (Kalarannatie 3).

jatkot logo