Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkot on työikäisten oma juttu. Illoissa keskustellaan, lauletaan, rukoillaan ja syödään iltapalaa. Ideana on, että jokainen voisi olla tuomassa oman panoksensa yhteiseen toimintaan. Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja miettimään ja pohtimaan omaa elämää suhteessa Jumalaan!

Jatkot - työikäisten kohtaamispaikka

Jatkoilla kohdataan kerran kuukaudessa perjantaisin klo 18 Kirkonkulmassa (Kirkkotie 6).

Kevätkausi 2019                                                                                                                                                                          18.1. Väkivallasta rauhaan? TT Lauri Kemppainen
8.2.  Lähetystyötä Jumalan selän takana, Marja-Kaarina ja Pentti Marttila
15.3. Säilyykö toivo, jos vastaus viipyy? Hanne Lukkari
12.4. Välähdyksiä Apostolien teoista, James Cox
17.5. Enkelit ja henkivallat, Petri Repo

27.-28.4. Jatkot-leiri Leiriniemessä, mukana Petri Repo.  Hinnat 40 €/ aikuinen, 20 € /lapsi (4-12v), alle 4v ilmaiseksi.
Ilmoittautumiset viimeistään 12.4. Pauliina Nurmiselle 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi

Jatkoilla on tarjolla opetusta kristillisestä uskosta ja elämästä, keskustelua, laulua, rukousta sekä tietysti iltapala. Tule saamaan voimaa ja iloa arkeesi, tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettämään aikaa vanhojen tuttujen kanssa. Eri-ikäisille lapsille on omaa toimintaa isosten johdolla. Alle kouluikäiset kokoontuvat Kirkonkulman iltapäiväkerhon tiloissa. Kouluikäisille on toimintaa liikuntasalissa. Yli 13-vuotiaat voivat osallistua seurakunnan nuorteniltaan Kirkonkulman nuortentilassa. Lisätietoja Jatkoista saat Jatkojen Fb-sivuilta.

jatkot logo