Nuori, aikuinen vai sekä että? Sinullekin on paikka seurakunnassa!

Toiminta tauolla 28.2.2021 asti.

Jatkot-illat

Jatkot on työikäisten kohtaamispaikka. Ohjelmassa on alustus ajankohtaisesta aiheesta, keskustelua, musiikkia ja hiljentymistä sekä vapaata oleilua iltapalan äärellä. Lue lisää Jatkot-sivulta.

Gospel-lattarit

Armollinen tanssitreeni kaiken kokoisille ja -ikäisille naisille. Tanssimme mm. salsaa, merengueta, cha cha chata, sambaa ja rumbaa kristillisen musiikin rytmein. Maanantaisin klo 18 Seurakuntatalon liikuntahallissa. Ohjaajana on Minttu Kullström. Osallistumismaksu 4€/kerta.

Messuryhmä

Jumalanpalvelus on seurakunnan yhteinen kokoontuminen joka sunnuntai klo 10. Siihen pääsee uudella tavalla mukaan osana messuryhmää, jossa riittää tehtäviä esirukouksesta kahvinkeittoon ja kynttilöiden sytyttämisestä ehtoollisen jakamiseen. Kaikkiin tehtäviin saa opastuksen. Nuorten ja nuorten aikuisten messuryhmästä vastaa Julia Huhta, julia.huhta@hotmail.com .

Vapaaehtoistyö

Vapaaehtoisena olet mahdollistamassa toisten iloa. Seurakunnassa on osallistujia vauvasta vaariin, joten myös vapaaehtoistehtäviä on monenlaisia. Haluat sitten kohdata nuoria katupartiossa, näytellä pääsiäisnäytelmässä, olla ystävänä yksinäiselle tai leikittää lapsia, sinulle löytyy paikka. Katso avoimet tehtävät Arjen ihmeitä -sivustolta.

Leirit ja retket

Viihdyitkö nuorena leireillä, leirin touhuissa tai yhteisessä hiljaisuudessa? Myös aikuisille on tarjolla erilaisia leirejä ja retkiä. Tarjolla on esimerkiksi hiljaisuutta, vaeltamista ja yhteistä ajanviettoa Leiriniemessä.

Katso ajankohtaiset leirit ja retket.