Parisuhde paremmaksi

”Ensimmäinen parisuhdekurssi oli mullistava kokemus, miten paljon hyvää yksi viikonloppu tuokaan. Lähdimme mukaan vapaaehtoistyöhön, koska haluamme jakaa oivalluksiamme ja uskomme vertaistukeen. Meitä kiehtovat ihmisten välinen vuorovaikutus ja suhteen kehittäminen. Riidatkin johtuu usein huonosta kommunikaatiosta. Parisuhteessa vuorovaikutus merkitsee valtavasti; siinä voi loputtomasti kehittyä"
- Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale

Syksy 2021

Arkirakkautta

17.-19.9.2021 Leiriniemessä
Tervetuloa keskittymään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tämän lisäksi etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tällä kurssilla voit rakastua puolisoosi uudelleen!
Huom. Kurssin ohjauskielinä käytetään suomea ja englantia.

Ohjaajina Sara ja Prakash Dhakal. Kurssi järjestetään Leiriniemessä (Kalarannantie 3, 04530 Ohkola). Hinta on 200 €/pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä. Muilta 268€/pari. Hinta sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Lastenhoito järjestetään tarvittaessa.
Tiedustelut ja ilmoittautumiset pauliina.nurminen@evl.fi tai p.050 577 4450.

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa

8.-10.10.2021 Leiriniemessä

Tällä suositulla kurssilla keskitytään vuorovaikutustaitoihin. Kurssin teemoja ovat:
•    Kuinka kuuntelen toista?
•    Miten ilmaisen itseäni?
•    Mitä on riitely?
•    Miten tunteet vaikuttavat vuorovaikutustilanteessa?
•    Voiko ristiriitoja ratkaista luovasti?

Parisuhteen vuorovaikutustaidot eivät ole vaikeita. Niistä voi kuitenkin aina oppia lisää. Opetteleminen kannattaa, sillä puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyvien taitojen kehittyminen vaikuttaa valtavasti parisuhteen hyvinvointiin.

Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille. Kurssille ei voi ottaa lapsia.

Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho. Kurssi järjestetään Leiriniemessä (Kalarannantie 3, 04530 Ohkola). Hinta on 200 €/pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä. Muilta 268 €/pari. Hinta sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: pauliina.nurminen@evl.fi  tai p. 050 577 4450

Rikasta minua

19.-21.11.2021 Leiriniemessä

Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu auttaa kohti uusia vuorovaikutustapoja:
•    olemassa olevan hyvä merkille paneminen ja sanoittaminen
•    toiveiden ja tarpeiden rakentava ilmaiseminen
•    läheisyyden merkityksen lisääntyminen
•    arkisen ristiriitatilanteen ratkaiseminen

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tämän lisäksi etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tällä kurssilla voi puolisoon rakastua uudelleen!

Kurssi ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille. Kurssille ei voi ottaa lapsia.

Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho. Kurssi järjestetään Leiriniemessä. Hinta on 200€/pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä. Muilta 268€/pari. Hinta sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: pauliina.nurminen@evl.fi  tai p. 050 577 4450

Sydän ja kasveja.