Parisuhde paremmaksi

”Ensimmäinen parisuhdekurssi oli mullistava kokemus, miten paljon hyvää yksi viikonloppu tuokaan. Lähdimme mukaan vapaaehtoistyöhön, koska haluamme jakaa oivalluksiamme ja uskomme vertaistukeen. Meitä kiehtovat ihmisten välinen vuorovaikutus ja suhteen kehittäminen. Riidatkin johtuu usein huonosta kommunikaatiosta. Parisuhteessa vuorovaikutus merkitsee valtavasti; siinä voi loputtomasti kehittyä"
- Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale

Arkirakkautta la 21.3. ja su 22.3.

Tervetuloa keskittymään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tämän lisäksi etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa.
Tämä on se kurssi, jolla voit rakastua puolisoosi uudelleen!

Lastenhoito ja lounas järjestetty. Huom. Kurssin ohjauskielinä käytetään suomea ja englantia.

Aika: la 21.3. klo 9.30-15.30 ja  su 22.3. klo 9.30-14
Paikka: Kirkonkulma, Kirkkotie 6 A
Ohjaajina Sara ja Prakash Dhakal
Hinta on 50 €/pari Järvenpään, Keravan ja Tuusulan seurakuntien jäseniltä. Muilta 75 €/pari. Hinta sisältää lastenhoidon ja lounaan. Yöpyminen kotona.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa  -kurssi 1.-3.5.2020

Tällä suositulla kurssilla keskitytään vuorovaikutustaitoihin. Kurssin teemoja ovat:
•Kuinka kuuntelen toista?
•Miten ilmaisen itseäni?
•Mitä on riitely?
•Miten tunteet vaikuttavat vuorovaikutustilanteessa?
•Voiko ristiriitoja ratkaista luovasti?

Parisuhteen vuorovaikutustaidot eivät ole vaikeita. Niistä voi kuitenkin aina oppia lisää. Opetteleminen kannattaa, sillä puhumiseen, kuuntelemiseen ja ristiriitojen ratkaisemiseen liittyvien taitojen kehittyminen vaikuttaa valtavasti parisuhteen hyvinvointiin.
Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille. Kurssille ei voi ottaa lapsia.
Ohjaajina ovat Minka ja Jarkko Hauta-aho.
Kurssi järjestetään Leiriniemessä (Kalarannantie 3, 04530 Ohkola). Hinta on 200 €/pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä. Muilta 268 €/pari. Hinta sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi

Solmuja parisuhteessa

Solmuja parisuhteessa-neuvonnassa on mahdollisuus selvittää parisuhteen ongelmia.

Vapaita aikoja voi kysyä perhetyöntekijä Erja Vuorelalta,

erja.vuorela@evl.fi tai