Parisuhde paremmaksi

”Ensimmäinen parisuhdekurssi oli mullistava kokemus, miten paljon hyvää yksi viikonloppu tuokaan. Lähdimme mukaan vapaaehtoistyöhön, koska haluamme jakaa oivalluksiamme ja uskomme vertaistukeen. Meitä kiehtovat ihmisten välinen vuorovaikutus ja suhteen kehittäminen. Riidatkin johtuu usein huonosta kommunikaatiosta. Parisuhteessa vuorovaikutus merkitsee valtavasti; siinä voi loputtomasti kehittyä.”

Marja Vepsä-Taipale ja Marko Taipale

Rikasta minua - parisuhteen rikastuttamisviikonloppu 3.-5.5.

Kurssi auttaa kohti uusia vuorovaikutustapoja:

olemassa olevan hyvän merkille paneminen ja sanoittaminen
toiveiden ja tarpeiden rakentava ilmaiseminen
läheisyyden merkityksen lisääntyminen
arkisen ristiriitatilanteen ratkaiseminen.

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tämän lisäksi etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa. Tämä on se kurssi, jolla puolisoon voi rakastua uudelleen!

Ei sovi akuutissa kriisissä oleville pareille.

Kurssille ei voi ottaa lapsia.

Ohjaajina ovat Sara ja Prakash Dhakal.

Kurssi järjestetään Nuottakodossa (Järventaustantie 220 B, 03220 Vihti). Hinta on 200€/pari Järvenpään seurakunnan jäseniltä. Muilta 268 €/pari. Hinta sisältää täysihoidon. Omat lakanat ja pyyhkeet mukaan!

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: p. 050 577 4450 tai pauliina.nurminen@evl.fi

Solmuja parisuhteessa

Solmuja parisuhteessa-neuvonnassa on mahdollisuus selvittää parisuhteen ongelmia.

Vapaita aikoja voi kysyä perhetyöntekijä Erja Vuorelalta,

erja.vuorela@evl.fi tai