Nummenkylän eläkeläiset Leiriniemessä kesällä 2018.

Eläkeläisten kerho

Kokoontuu Nummenkylän kerhohuoneella (Ruukkukatu 10) kerran kuussa tiistaisin  24.9., 29.10. ja 26.11. klo 13-14.30. Kerhossa kokoonnumme tapaamaan toisiamme, keskustelemaan ja virkistymään yhdessäolosta sekä erilaisista virikkeistä unohtamatta Jumalan sanaa, rukousta ja kahvittelua. Kerhoa ohjaa ja lisätietoja antaa diakonissa Marketta Hyytiäinen p. 050 436 0548.

Hoivaretki- Ilonpisaroita arkeen

ke 28.8.

Lähde kanssamme viettämään leppoisaa retkipäivää Keravanjärven rannalle.

Hoivaretkipäivä Leiriniemen leirikeskuksessa on tarkoitettu monisairaille tai liikuntarajoitteisille vanhuksille sekä omaishoitajapariskunnille, jotka eivät pysty osallistumaan seurakunnan muille retkille.

Seurakunta järjestää retkikuljetukset invatakseilla ja jokainen retkeläinen haetaan kotiosoitteesta.  Avustavat henkilöt ovat tervetulleita mukaan. Retkelle lähdemme noin klo 9 ja kotiin klo 14.30 alkaen. Retkipäivän hinta on 10€.

Ilmoittautumiset 28.8. retkelle 5.8.-16.8. välisenä aikana. Lisätietoja retkestä ja ilmoittautumiset  diakonissa Marketta Hyytiäinen p. 050 436 0548.

Hei! Olen Marketta Hyytiäinen, Järvenpään seurakunnan diakonisen vanhustyön viranhaltija.

Diakoninen vanhustyö on kotikäyntityön kautta tapahtuvaa kohtaamista kotiympäristössä. Voit olla minuun yhteyksissä mikäli kaipaat kiireetöntä ja luotettavaa kuuntelijaa. Tarvittaessa ohjaan ja annan tietoa Järvenpään kaupungin palveluista. Tulen mielelläni tapaamaan sinua!