Vertaistukea ryhmistä ja tukea elämäntilanteisiin

Elämän kriiseissä ei tarvitse jäädä yksin. Yksinäisyydessä ongelmat kasvavat ja voivat tuntua ylitsepääsemättömiltä. Vertaistuella ja keskusteluavulla on iso merkitys erityisesti elämän käännekohdissa. Toinen samassa tilanteessa oleva tai saman asian aiemmin kokenut voi auttaa toista eteenpäin.

Seurakunta tarjoaa mahdollisuuksia monenlaiselle vertaistuelle. Jakaminen voi tapahtua vaikkapa messussa, kirkkokahveilla, perhekerhossa tai erilaisissa vertaistuen pienryhmissä.

Voikukkia - vertaistukiryhmä

Ryhmä on tarkoitettu vanhemmille, joiden lapset on sijoitettu / huostaanotettu.

Ryhmässä vanhemmat purkavat ja käsittelevät kokemuksiaan ja tunteitaan toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Ryhmässä on mahdollisuus saada ymmärrystä omaan elämäntilanteeseen ja toivoa tulevaan: Vanhemmuus, suhde lapsen ja vanhemman välillä ”voi kukkia” huostaanoton jälkeenkin!

Ryhmään ilmoittaudutaan 6.-20.8.2019 diakonissa Pirjo Kultimalle puh. 050 439 3451 tai pirjo-liisa.kultima@evl.fi

Kaikki ilmoittautuneet haastatellaan. Ryhmään otetaan 4-8 jäsentä. Ryhmä kokoontuu Järvenpään seurakuntatalon Kammarissa maanantaisin 2.9. – 11.11.2019 klo 17.30-20.30.

Kuva: Hannu Taskinen 2017