Suven hartaat hetket

Messu sunnuntaisin klo 10 Järvenpään kirkossa. Turvavälit huomioidaan sekä penkissä että ehtoollisella. Järvenpään kirkkoon mahtuu kerralla 160 ihmistä, turvavälit on merkitty penkkeihin (perheet voivat toki istua vierekkäin). Ethän tule paikan päälle, mikäli Sinulla on koronavirukseen sairastumiseen viittaavia oireita
Messun voi myös katsoa suorana verkossa ja suosittelemme, että riskiryhmään kuuluvat osallistuisivat messuun edelleen verkon välityksellä.
Juhannuksen sanajumalanpalvelus la 20.6. klo 10 Järvenpään kirkossa.

Torstai-illan ehtoollinen klo 19.30 Järvenpään kirkossa (Huom! ei to 18.6.). Kesto noin 30 minuuttia. Kirkko avoinna klo 18.30 alkaen hiljentymistä varten.

Sointuja kesäiltaan

Kesäkonsertit tiistaisin klo 20 kesäkuussa verkon välityksellä ja elokuussa kirkko on avoinna yleisölle. Lue lisää täältä.

Kesäkuussa konsertit tiistaisin klo 20 verkossa

• ti 2.6. Soi kiitokseksi Luojan
    Irina Niskala, urut, Elina Rantamäki, Mikko Haapaniemi, Heikki Ruokonen, Toni Hintsala. Nome-kvartetti: Elina Päkkilä, viulu, Oskari Eirola, viulu, Elina Heikkinen, altto, Liina-Mari Raivola, sello.
    Katso konsertti täältä

• ti 9.6. Kotimaani
    Jukka Nykänen, piano
    Katso konsertti täältä.

• ti 16.6. Bachin huomassa
    Heli Siekkinen, harmonikka, Jenny Villanen, huilu
    Katso konsertti täältä.

Elokuussa konsertit Järvenpään kirkossa.

Vapaa pääsy, ohjelma 10 e.

• ti 4.8. Vaivatun vaellus
    Esa Ruuttunen, baritoni, Risto Lauriala, piano

• ti 11.8. Laulu onnesta
    Taina Piira, sopraano, Seppo Hovi, piano

• ti 18.8. Sonaatista Sibeliukseen
    Otto Antikainen, viulu, Paavo Maijala, piano

• ti 25.8. Kesäpäivää Kangasalta
    Markus Malmgren, urut

Kesäkahviloita

Jampan kesäkahvila perjantaisin klo 9-11 Jampan seurakuntakodissa, Pihkapolku 2.

Kesäkahvila perheille
Yhdessäoloa, kahvia ja mehua. Tervetuloa aikuiset ja lapset yhdessä!

• torstaisin klo 9-12 kesä-heinäkuussa Kirkonkulmassa, Kirkkotie 6

Gospelia kesäaamuun

Kesäseurat

Rauhanyhdistyksen kesäseurat la 15.8. klo 18 Järvenpään kirkossa.
Ehtoolliskirkko, kirkkokahvit ja iltapala. Puheenvuoro klo 21.
Rauhanyhdistyksen kesäseurat su 16.8. klo 12.30, klo 15 ja 17.30 Järvenpään kirkossa.

Kuuntele myös:

Etäherättäjäjuhlat Körttiradiossa 3.-5.7.2020
Kesäseuraradio: Suomen Rauhanyhdistyksen Keskusyhdistyksen (SRK:n) radiolähetys on kuultavissa vuorokauden ympäri myös nettiradiossa osoitteessa kesaseuraradio.fi.

Apua ja tukea myös kesällä

Seurakuntamme papit ja diakoniatyöntekijät ovat käytettävissä elämää askarruttavien kysymysten käsittelyssä. Oli kysymys hengellisyyteen, ihmissuhteisiin tai talouteen liittyvistä kysymyksistä.

• Papin puhelin arkisin klo 9-16, puh. 040 487 37 06.

• Diakonian ajanvaraus ma-to klo 10-12, p. 050 571 1889.