Harrastekerhot keväällä 2021
 -toiminta tauolla 14.4.2021 asti

Järvenpään seurakunta järjestää koululaisille erilaisia kerhoja. Kerhoissa esimerkiksi pelataan, askarrellaan ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa.

Kerhossa lapsi pääsee kiinnostavan harrastuksen pariin ja oppii pitkäjänteistä sitoutumista. Hän oppii kehittämään vahvuuksiaan ja sietämään heikkouksiaan kartuttaen samalla ryhmässä toimimisen taitoja.

Radio-ohjattavien autojen kerho on tauolla 14.4.21 saakka. Seuraa tiedotusta näiltä sivuilta.

Radio-ohjattavien autojen kerho kokoontuu tiistaisin klo 17-20 Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1. Kerhossa rakennetaan autoja ja ajellaan niillä yhdessä. Radio-ohjattavien autojen kerho on koko perheen harrastus eikä osallistujien ikää ole rajattu. Tule mukaan, ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Ensimmäinen kerta 15.9.2020.

Pienoisrautatiekerho

Kerho on lopettanut toimintansa. Kiitos kaikille vuosien aikana toimineille innokkaille ja asiansatunteville ohjaajille. Samaten kiitokset innokkaille kerholaisille, niin pienille kuin suurillekin. Oheisen linkin takaa löydät kerhon historiikin vuosien varrelta.

Linkki kerhon historiaan.

Poika leikkii autolla.