Harrastekerhot syksyllä 2020

Järvenpään seurakunta järjestää koululaisille erilaisia kerhoja. Kerhoissa esimerkiksi pelataan, askarrellaan ja vietetään aikaa yhdessä samanikäisten kanssa.
 
Kerhossa lapsi pääsee kiinnostavan harrastuksen pariin ja oppii pitkäjänteistä sitoutumista. Hän oppii kehittämään vahvuuksiaan ja sietämään heikkouksiaan kartuttaen samalla ryhmässä toimimisen taitoja.
 

Radio-ohjattavien autojen kerho

Radio-ohjattavien autojen kerho kokoontuu tiistaisin klo 17-20 Seurakuntatalon liikuntahallissa, Kirkkotie 1. Kerhossa rakennetaan autoja ja ajellaan niillä yhdessä. Radio-ohjattavien autojen kerho on koko perheen harrastus eikä osallistujien ikää ole rajattu. Tule mukaan, ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua. Ensimmäinen kerta 15.9.2020.

Pienoisrautatiekerho


Kokoonnumme maanantaisin klo 18-19.30 Vanhankirkon kerhohuoneessa, kirkkotie 2.

Pojat ja poikien isät ovat kerholaisten enemmistönä, mutta myös tytöt ja äidit ovat tietenkin tervetulleita. Pienoisrautatie onkin erinomainen lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Erityisesti toivomme kerhoon mukaan myös kerholaisten vanhempia. Pienoisjunat ovat hienomekaniikkaa, jonka käsittelyssä on omat vaatimuksensa. Siksi toivomme, että alle 10-vuotiaalla olisi oma ohjaava aikuinen mukana kerholla. Tule mukaan, ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua.

Ohjaajana toimii syksyllä Kimmo ja Jyrki. Kimmon tavoitat p. 0445281017 tai sähköpostilla kimbe@kolumbus.fi

Mikäli Kimmolle ja Jyrkille tulee yllättävä este, ilmoitetaan siitä kerhotilan oveen laitettavalla lapulla.

--> Lue lisää!

Öste lasten kanssa leirillä