Perhesähly

alkaa syyskuussa, mikäli kerholle löydetään vapaaehtoisia ohjaajia. Mikäli sinä olet kiinnostunut ohjaamisesta tai tiedät jonkun, joka olisi, ota yhteyttä Tarjaan. Yhteystiedot alla.

Mikäli perhekerhon syyskausi saadaan käyntiin, siitä ilmoitellaan tällä sivulla ja seurakunnan verkkosivujen kalenterissa. Myös Järvenpään seurakunta - Lapset ja perheet -Facebook-sivua kannattaa seurailla.

Aiempina kausina perhesähly on kokoontunut parittomien viikkojen torstai-iltoina seurakuntatalon liikuntahallissa (* Perhesähly on tarkoitettu lapsille oman aikuisen kanssa (lasten ikä 3-vuotiaista ylöspäin). Erillistä ilmoittautumista ei ole ollut.

*) Mikäli perhesählykerholle löydetään vapaaehtoiset ohjaajat ja toiminta saadaan käyntiin, sählykerhot kokoontuvat liikuntasalissa, joka on seurakuntatalon alakerrassa, osoitteessa Kirkkotie 1.  Samassa rakennuksessa on kirkkoherranvirasto. Käynti saliin on kirkkoherranviraston ulko-oveen nähden talon vastakkaiselta puolelta, eli Yhteiskoulun puoleisesta päädystä. Oven lähellä on portaat alakertaan.

Tiedustelut tarja.karhu@evl.fi, p. 050 363 2466.